Vesti
Žuta štampa
Luda Karleuša me je napala! Lukas o sukobu Ane Nikolić i Milice Pavlović, potkačio JK - Prevršila je svaku meru!
17.06.2022. 20:00
Izvor: mondo.rs
Luda Karleuša me je napala! Lukas o sukobu Ane Nikolić i Milice Pavlović, potkačio JK - Prevršila je svaku meru!
Nakon što je izbio skandal pošto je na jednom nastupu Ana Nikolić otpevala demo verziju pesme "Provereno" koja se našla na albumu Milice Pavlović, Aca Lukas i Jelena Karleuša su žestoko zaratili.
Ana Nikolić otpevala je pesmu s izmenjenim tekstom, Milica Pavlović najavila je tužbu, autor sporne numere Dragan Brajović Braja izjavio da je Milica kupila pesmu, a Karleuša i Lukas su žestoko zaratili.
Aca Lukas je Ani Nikolić poručio "bravo", Jelena Karleuša je stala u odbranu Milice Pavlović, a onda su pale teške reči i uvrede. Karleuša je Lukasu poručila da je "narkomančina", a on najavio emisiju koja će se zvati "Istina o Jeci K". Obrisan je s Jutjuba i zajednički duet "Bankina"."Ja ne znam o čemu se radi, ali stvarno ne znam o čemu se radi. Ja sam samo šerovao ono što su ljudi stavili, nisam ni znao da je to Milicina pesma", objasnio je Lukas sada za Kurir televiziju i prokomentarisao Jelenu Karleušu.
"Jesi li veliki? Da li imaš fanove? Neka snimi ko hoće. Evo ja pozivam da sve nove pesme koje budem snimio, neka snimi njih 20. Budite šmekeri, mislim ne razumem. Zna se da je to Milica Pavlović i da je njena pesma. Šta je onda problem? Ja nisam ni znao o čemu se radi, onda me je napala ova luda Karleuša. Nisam ni znao o čemu se radi. E, sad neću da stanem. Tako to ide kod mene. Bezobrazna je i prevršila je svaku meru", rekao je Aca Lukas.