Vesti
Žuta štampa
Ana Dabović ovako je upoznala 5 godina mlađeg vaterpolistu: Sad rekli da pred Bogom, a dugo su krili vezu! Detalji početka romanse
19.06.2022. 20:00
Izvor: Kurir
Ana Dabović ovako je upoznala 5 godina mlađeg vaterpolistu: Sad rekli da pred Bogom, a dugo su krili vezu! Detalji početka romanse
Košarkašica i sestra Milice Dabović, Ana Dabović danas je izgovorila sudbonosno "da" svom izabraniku Iliji Musturu, a gala svadba upriličena je u jednom luksuznom restoranu na obali mora u Herceg Novom.
Par je u vezi već dve godine, a godinu dana su vereni. Na samom početku romanse, njih dvoje su krili vezu od javnosti. Ana Dabović je pet godina mlađeg vaterpolistu Iliju upoznala u Francuskoj, gde oboje trenutno igraju - on u Monpeljeu, ona u Buržu.
Pored toga što su oboje sportisti, i Ana i Ilija su rodom iz Herceg Novog, te su imali mnogo zajedničkih tema, a druženje je ubrzo preraslo u romansu. Ana je ovim rečima prvo predstavila ljubav sa sportistom na samom početku veze.
- Ne smem previše da ga hvalim da ga ne bih urekla, ali mi se kod njega sve sviđa. U našu porodičnu grupu stalno se slivaju Ilijine i moje fotografije. Iako smo zajedno od letos, može se reći da je ta veza još uvek na početku, ali zaista sam srećna - rekla je košarkašica tada.
Kako je tada rekla, razlika u godinama ne predstavlja im ni najmanji problem.
- Često delujem nezrelije od njega, a razlika se uopšte ne oseća - navela je Ana, pa dodala:
- Jedno su porodični odnosi i život generalno, a drugo kad se čovek zaljubi. Tada nas samo srce vodi, kao da imamo deset godina. Svi oko mene vide koliko mi je lepo! Prepustila sam se i uživam u svakom trenutku veze, a ponašam se upravo onako kako se osećam. Zahvaljujući našoj ljubavi imam više energije, ali sam i smirenija - navela je ona svojevremeno.