Vesti
Žuta štampa
Severina se seli iz Zagreba, pevačica kupuje kuću?! Prekipelo joj zbog lošeg odnosa sa njima, otkriveno sa kim će živeti!
23.06.2022. 20:00
Izvor: Kurir
Severina se seli iz Zagreba, pevačica kupuje kuću?! Prekipelo joj zbog lošeg odnosa sa njima, otkriveno sa kim će živeti!
Pevačica Severina Vučković godinama ima penthaus u Zagrebu na Kozjaku, ali je sada navodno odlučila da kupi kuću na oko 30 kilometara od ovog grada.
Pevačica se prošle godine razvela od supruga Igora Kojića, a sada sa majkom Anom i sestričinom Miom Popović planira preseljenje u mrinije delove hrvatske gde planira da kupi kuću.
Severinina sestričina Mia odnedavno je udata i stanuje preko puta svoje omiljene tetke, popularne pevačice. Mia i Seve nedavno su rešiile da kupe kuću u gradu Samoboru koji pripada Zagrebačkoj županiji i koji je oko 30 kilometara udaljen od glavnog grada Hrvatske.
Severina ne planira da proda svoj penthaus u Hrvatskoj, već da ga izda i da sa majkom Anom, sestričinom Mijom i njenom porodicom, kao i sa svojim sinom pređe da živi u mirnijem okruženju.
Mia je studentske dane provela u domu svoje tetke, kad joj je neretko i uskakala oko brige za maloletnog sina, a sad kad je i sama postala majka, izgleda da razmišljaju o zajedničkom životu u mirnijem kvartu.
Severina i Mia dodatno su se zbližile u posljednje vrijeme. Severinina sestričina stala je na tetkinu stranu u svađi koja je izbila između pevačice i njene sestre iz Beograda, Marijane, Mijine majke.
Severinina sestra Marijana požalila se prijateljima kako zbog pevačice nema kontakt s njihovom majkom. Sestre su se do te mere posvađale da je Marijana prijavila Severinu Centru za socijalni rad, nakon čega su je posetili u njenom domu. Vučkovićeva je na kraju završila i na optuženičkoj klupi Prekršajnog suda za remećenje javnog reda i mira, odnosno vređanje socijalne radnice koju je napala telefonski nakon što su je posetili kod kuće.
Ako bi se preselila na područje Samobora, izbegla bi dodatne konflikte s radnicima Centra za socijalni rad Maksimir, na koje je već godinama ogorčena. U proteklih devet godina, koliko se bori za starateljstvo nad maloletnim detetom, svađala se s njima, psovala ih, vređala i optuživala za probleme koji su je zadesili. Pevačica se žali kako joj radnici Centra nisu više skloni poveriti potpuno starateljstvo nad sinom.