Vesti
Žuta štampa
Koleginice Milice Pavlović: "Nije trebalo da se buni"; Rada Manojlović takođe tvrdi da je pokradena
24.06.2022. 20:00
Izvor: B92
Koleginice Milice Pavlović: "Nije trebalo da se buni"; Rada Manojlović takođe tvrdi da je pokradena
Afera oko pesme "Provereno" sa albuma Milce Pavlović, čiju je demo verziju snimila i Ana Nikolić, pa je na nastupima "prisvojila", još nije iscrpela svoje adute za medijsko prepucavanje.
Naime, Milica Pavlović je odlučila da tuži Anu zbog toga što je njenu pesmu pevala na nastupima sa izmenjenim tekstom i najavljivala je kao svoju, kao i zbog toga što misli da je Nikolićeva umešana u to što je procurila demo-verzija numere.
Podsetimo, jedna od prvih koja je stala u dobranu mlade pevačice Milice je Jelena Karleuša, koja je zbog toga "zaratila" i sa Acom Lukasom, a ostatak estrade je mudro ćutao.Pavlovićeva je osudila kolege koje se ne izjašnjavaju povodom "problema" u kome se našla, a pevačica Rada Manojlović, koju su mediji više puta kontaktirali da prokomentariše pomenutu situaciju, dala je svoj sud i na društvenim mrežama.
Ona je morala ponovo da se oglasi na ovu temu jer su medijski napisi, kako je napisala, nepotpuni i izvučeni iz konteksta. U tvitu koji je kasnije obrisala, Rada je napisala da joj je praktično ukradena pesma "Lažov notorni" jer ju je platila (kako je napisala, bez otkrivanja detalja, pozvali su je i rekli da će pesmu otpevati Ceca), kao i album "Bred Pit" koji je kasnije snimila Severina, istakavši da se te stvari "i te kako dešavaju", ali da je "nebulozno" što je Milica u ovom slučaju osudila kolege.
"Kako i zašto se te stvari događaju, je niz spleta okolnosti, a najviše je do autora, logično. Samo hoću da kažem, te stvari se i te kako dešavaju, a ovo što dotična radi vređanjem svih nas, dramaturgijom i otpraćivanjem sa mreža, očekivanjem da svi vodimo njen rat, e to je jedna velika nebuloza. Niti bih komentarisala da me nije lično dotaklo, jer sam budala koja je prijateljski postupala prema njoj. Nikad više", navela je Manojlovićeva.
Tanja Savić je takođe prokomentarisala sukob Milica Pavlović i Ane Nikolić.
"Pesma je prošla odlično, to je bitno. Mislim da Milica nije trebalo uopšte da se buni, pesma je hit, ona super izgleda, super peva. To niko ne može da joj uzme. Svi su tu na dobitku. Milica je ovim albumom demantovala sve ono loše što su joj mnogi govorili tokom godina. Ja volim borce, ona je borac", rekla je Tanja.