Vesti
Žuta štampa
Objavila da je napravio dete studentkinji - Glumica nakon optužbi na račun ginekologa Vanje Miloševića iznenadila: "To nisu moje reči"
28.06.2022. 20:00
Izvor: Blic
Objavila da je napravio dete studentkinji - Glumica nakon optužbi na račun ginekologa Vanje Miloševića iznenadila: "To nisu moje reči"
Glumica Tamara Aleksić nakon optužbi koje je iznela na račun ginekologa Vanje Miloševića, oglasila se i tvrdi da reči koje je podelila nisu njene.
Aleksićeva je, naime, na svom Instagram profilu u objavi iznela niz uvreda i optužbi na račun ginekologa Vanje Miloševića gde tvrdi da ima prijavu za nasilje u porodici, kao i da je jednoj studentkinji navodno napravio dete koje kasnije nije želeo da prizna.- Podelila sam reči sociološkinje Jelene Riznić koja je pričala o abortusu, nisam upućena u to šta je Vanja Miloševic radio. Pogrešno su se moje reči plasirale, odnosno ono što sam samo podelila na svom profilu - tvrdi Tamara za "Blic".
Podsetimo, Aleksićeva je iznela ozbiljne optužbe na račun ginekologa Vanje Miloševića. Glumica tvrdi da je Milošević navodno napravio dete studentkinji i da nije hteo da ga prizna, ali i da navodno ima prijavu za nasilje u porodici.– Šalju mi ljudi sliku gostovanja dva muškarca na TV Prva na temu zabrane abortusa. Jedan od njih je dr Vanja Milošević sa kojim sam jednom i ja gostovala i koji je izjavio da je abortus muško pitanje, kao i da žensko telo nije više njeno kada uđe u intimne odnose. Milošević je inače javnosti poznat kao dečko Snežane Đurišić koji je studentkinji napravio dete koje potom nije hteo da prizna – tvrdi glumica u svojoj objavi pa dodaje:– Što je ovo važno? Zato što se stvara iluzija o javnoj raspravi tamo gde rasprave ne sme da bude, a kao navodni eksperti o pitanjima ženskog tela i egzistencije dovode se likovi koji imaju prijavu za nasilje u porodici i oni što su iskorišćavali svoju poziciju za intimne odnose sa studentkinjama. Potencijalna decu su dobra jer time mogu da se kontrolišu žene. Za rođenu decu ipak ne preuzimaju odgovornost. Realnost je da ovakvi ljudski odroni nemaju širu bazu i podršku, ali zbog medija koji žive od skandala dobijaju svojih 5 minuta, koji ženama bukvalno ugrožavaju život. Kako, pitate se? Tako što onda svaka šuša može da smatra šta žena sme, a šta mora – iznela je ozbiljne optužbe Tamara, pa nastavila:- Ne mora abortus biti zvanično zabranjen da bi bio nedostupan ili urađen kasapinski. Ono što mnogi Miloševići ne znaju jeste da je hrabrost delovanje uprkos strahu. Nije da se mlađe generacije žena ne plaše, samo smo hrabre i spremne da se borimo zauvek za svoja prava - piše u objavi glumice.