Vesti
Žuta štampa
Od “Vaša žena ima ljubavnika” do “Nisi našla nekoga da te oplodi” Vedrana Rudan ima poseban “pik” prema voditeljima, Jovana Joksimović - nije jedina
29.06.2022. 20:00
Izvor: Blic
Od “Vaša žena ima ljubavnika” do “Nisi našla nekoga da te oplodi” Vedrana Rudan ima poseban “pik” prema voditeljima, Jovana Joksimović - nije jedina
Nedavno gostovanje knjižvenice Vedrane Rudan kod Jovane Joskimović u jutarnjem programu i dalje se prepričava.
Korisnicima društvenih mreža naročito je bio zanimljiv njen odnos prema voditeljki, jer je Rudan sve vreme pokušavala da uvredi Jovanu na osnovu njenog materijalnog stanja i fizičkog izgleda.- Evo da sam ja plaćena kao vi, ja bih možda i lepše izgledala od vas - govorila je Rudan, na šta joj je Joksimovićka uzvratila:
- Nisam se nešto potrudila?
- Pa nisam baš sigurna. Niste vi nešto lepi, zato što niste uložili u sebe. Pogledajte mene, a pogledajte sebe. Zašto ste vi tako lepi, a ja nisam? Ja mislim da bih ja bila mnogo lepša da imam vaše pare - poručila je tada Vedrana.
- Mislite da sam nešto ulagala u svoj izgled? Šta ste zapeli za moje pare? Koje pare? - pitala se voditeljka.- Čim ja vas vidim sa troje dece, sa najnovijim džipom. I kad ja vidim nekoga ko vozi dva automobila od 500.000 evra i kupio od Karića viletinu, mogu samo da kažem vau. A gde je tu pravda? - istakla je književnica.
- Ja sam se dobro udala - odgovorila je Jovana Joksimović.
- Ili se Željko dobro oženio? - pitala je Vedrana.
- Ja sam se dobro udala i on se super oženio - rekla je Jovana.
- Mislim da se on bolje oženio, nego što ste se vi udali, ali dobro - zaključuje Vedrana za kraj.Ipak, ovo nije bio prvi put da je Vedrana Rudan imala "pik" na nekog voditelja. Nedavno se podigla bura u javnosti kada je književnica gostovala kod Marije Kilibarde u emisiji na televiziji "Prva" i tom prilikom je pitala "kako do sad nije našla nekog da je oplodi".
Vedrana je u pomenutoj emisije branila svoju tezu "ma šta će ti uopšte deca", na šta je voditeljka rekla da bi ona baš volela da ima dete i da ju je ta njena rečenica slomila.
- Pa nekako sam ostvarena u svakom drugom smislu, a od svoje 25. godine imam fizičku potrebu da budem trudna - rekla je voditeljka tada, na šta joj je književnica odgovorila.- Pa šta, od 25. do dana današnjeg niste mogli da nađete nekog pastuha da vas oplodi.Vedrana Rudan je 2018. godine šokirala izjavom voditelja Srđana Predojevića, kada je u emisiji, koju je on tada vodio sa koleginicom Jovanom Joksimović, rekla kako njegova žena ima ljubavnika.- Vaš roman je priča o ženi koja peti dan, posle tog najsrećnijeg događaja, izgovaranja sudbosnog "da", shvata ono što nije mislila... - počeo je Srđan tada.
- Ono što je vaša žena shvatila - odbrusila je Rudan.
- Šta je shvatila? - pitao je Srđan. Shvatila je da je pogrešila - rekla je Rudan.
- Mhm... - promrljao je Srđan.
- Kako? Što? - ubacila se Jovana.
- Pet dana posle venčanja, samo?! Pa zar nije to... To se kaže medeni mesec, nekako je to najlepše - rekao je Srđan.- Medeni mesec je uvek pre venčanja. Venčanje je zapravo početak tragedije - rekla je Vedrana.
- Molim vas, pomozite mi da shvatim šta je to shvatila moja žena - rekao je Srđan.
- Pet dana nakon venčanja? Da je loše izabrala. I sad se jadnica batrga. Srećom, ima ljubavnika pa joj to malo pomaže, ali - jadna žena! - rekla je Vedrana tada.
Srđan je onda počeo da se smeje, ali koliko god da je bio nasmejan, primetno je bilo da mu je i te kako bilo neprijatno, pa se okrenuo ka Jovani tražeći "pomoć".