Vesti
Žuta štampa
Karleuša - Tošić: Od ljubavi do mržnje
05.07.2022. 20:00
Izvor: B92
Karleuša - Tošić: Od ljubavi do mržnje
Zvanično je – razvode se Jelena Karleuša i Duško Tošić. Pop ikona objavila je saopštenje u kom je navela da "Duško sebe ne vidi kao deo njihove porodice više", i da je razvod sporazuman.
Jelena Karleuša i Duško Tošić su bračni par o kom se mnogo pisalo u medijima od samog početka njihove romanse. Ipak, oni su odolevali svim preprekama, spekulacijama i skandalima i nisu dozvoljavali da im utiču na porodični život.
Jelena Karleuša je pevačica o kojoj se oduvek mnogo pisalo kako u domaćim, tako i u regionalnim medijima. Sama po sebi je veoma zanimljiva i važi za ženu-borca, pa ni ne čudi što je uvek privlačila mnogo pažnje javnosti. Zbog iskrenosti, brzopletosti i otvorenosti, često je nailazila na osude javnosti, ali nikada nije posustala. Uvek je ostajala svoja, čak i kada gotovo niko nije stajao pored nje. Upravo je to jedan od razloga zašto i sama sebe naziva "ženom lavicom".
Jelena je rođena 1978. godine u Beogradu, a prvu ozbiljnu vezu imala je u svojim dvadesetim godinama. Do 2000. godine bila je verena za Zorana Davidovića Ćandu koji je tragično izgubio život.
Prvi put je stala na ludi kamen 2004. godine kada se udala za Bojana Karića u Topčideru. Slavlje se nastavilo u vili "Jelena", gde su i sklopili građanski brak. U zajednici su proveli samo tri meseca, a o njihovom razvodu se mnogo pisalo. Postojale su brojne spekulacije u kojima su navodilo da je Jelena bila neverna, ali se konkretan razlog raskida njihovog odnosa nikada nije saznao.
Nekoliko godina kasnije, 2007. godine, Jelena je upoznala fudbalera Duška Tošića. Posle samo dva dana poznanstva, pevačica je otišla u Francusku da ga poseti. Ubrzo je i zatrudnela, a venčali su se 28. juna 2008. godine u hotelu u Kovilovu.
Buran porodični život
Jelena je na svom venčanju nosila venčanicu sa kristalima koju je sama dizajnirala. U septembru je na svet donela prvu kćerku Atinu, a godinu dana kasnije, istog datuma, 7. septembra, dobili su i drugu kćerku Niku.
Važili su za jedan od najlepših bračnih parova na javnoj sceni s obzirom na to da oboje izgledaju atraktivno i da vode računa o svom izgledu.
Sve oči su uvek bile uprte u "malu od skandala", pa nije ni čudo što su vodili skladan, ali ipak i buran porodični život.
Jelena i Duško su više puta bili optuživani da varaju jedno drugo. Ipak, uvek su uspevali da izađu visoko podignute glave iz svake situacije.
Javnost je planula kada su se u medijima pojavile spekulacije o tome da je Jelena navodno prevarila Duška sa fudbalerom Ognjenom Vranješom. Skandal je potresao region naročito kada su se pojavile fotografije na kojima je naga osoba za koju se spekulisalo da je Karleuša. Ona je više puta demantovala ove navode, a Dušku je čestitala na strpljenju. Takođe mu se i izvinila zbog "pakla" kroz koji je prošao.
Nakon skandala sa Vranješom, Duško je bio optužen za neverstvo, a pripisana mu je afera sa manekenkom Sofijom Milošević.
Ipak, par je uspeo da prebrodi sve probleme, a poslednji od navodnih skandala dogodio se kada se Tošić vratio iz Kine tokom vanrednog stanja zbog pandemije koronavirusa. Naime, organi reda su obilazili njihov dom ne bi li proverili da li je Duško u izolaciji, a u medijima su se pojavili naslovi da je fudbaler akter porodičnog nasilja. Jelena je ove navode, takođe, demantovala na društvenoj mreži Instagram.
Odolevali su iskušenjima
Karleuša i Duško imali su veoma skladan brak uprkos brojnim skandalima koji ih prate. Više puta se spekulisalo da su neverni jedno drugom, ali oni su prevazilazili sve krize.
Duško je uvek bio uz nju, kao i kada je izgubila majku Divnu posle duge bolesti. Međusobno se podržavaju, čuvaju jedno drugom leđa. Mnogi bračni parovi bi mogli da se ugledaju na njihovu stabilnost i posvećenost jednoga drugom.
Tošić i Karleuša ponekad, zbog poslovnih obaveza, živeli su odvojeno. Duško je često bio u Kini, gde igra za jedan fudbalski klub, ali Jelena ga je redovno posećivala sa svojim kćerkama.
Pevačica Jelena Karleuša navodno je prijavila supruga Duška Tošića za nasilje u porodici na Božić ove godine. Po prijavi Jelene Karleuše da ju je suprug Duško Tošić ošamario, policijski službenici PS Savski venac su otišli na adresu u kojoj par živi.
Karleuša je navodno odbila da ide u zdravstvenu ustanovu radi pregleda i odbila da pristupi u policijsku stanicu radi davanja izjave.
Mediji su navodili da je i pored toga dežurni zamenik naložio da se obavi razgovor sa prijavljenim Duškom Tošićem i svedocima koji su prisustvovali prijavljenom nasilju, nakon čega će biti izvršena procena rizika o eventualnom nasilju u porodici.
"I pored toga dežurni zamenik javnog tužioca je naložio da se obavi razgovor sa prijavljenim Duškom Tošićem i svedocima koji su prisustvovali prijavljenom nasilju, nakon čega će biti izvršena procena rizika o evntualnom nasilju u porodici", saopštilo je tužilaštvo.
Prema navodima "Kurira", Tošić je svoju suprugu navodno pljunuo i ošamario u porodičnom domu.
Ovo nije bio prvi put da je Jelena prijavila Duška policiji. Naime, pre dve godine pevačica je rekla da je Tošić psihički maltretira i da joj je zavrnuo ruku, dok je on sve to negirao i kazao da su se svađali jer imaju nesuglasice u braku. Pevačica se kasnije predomislila i nije želela da ga krivično goni.