Vesti
Žuta štampa
Duško Tošić ima jasan stav - Nakon vesti o razvodu, on odlučan u celoj priči i evo šta ne želi nikako
06.07.2022. 20:00
Izvor: Blic
Duško Tošić ima jasan stav - Nakon vesti o razvodu, on odlučan u celoj priči i evo šta ne želi nikako
Pevačica Jelena Karleuša juče je na svom Instagram profilu objavila da se razvodi od supruga Duška Tošića nakon 14 godina braka, dok se Duško na ovu temu do sada nije javno izjašnjavao.
Ipak, njegov stav je jasan i on definitivno ne želi da komentariše razvod, niti poruku svoje sada već bivše supruge javno.- Pozdrav. Ne dajem izjave. Hvala - odgovorio je Tošić našoj redakciji na pitanje o razvodu.
Da podsetimo, Jelena Karleuša se juče oglasila na društvenoj mreži Instagram i obavestila javnost da su njen suprug i ona stavili tačku na brak koji je trajao 14 godina i iz kojeg njih dvoje imaju dve ćerke Atinu i Niku.
- Duško i jas smo se dogovorili da sporazumno okončamo naš brak posle 14 godina. Nažalost, Duško ne vidi sebe kao deo naše porodice. Tehničko pravne stvari će biti sporazumno rešene u narednom periodu. Sva bračna imovina prepisana je na našu decu, starateljstvo nad našom decom pripada meni - stoji u njenoj objavi.Podsetimo, u javnosti se spekulisalo da je njihov brak bio na klimavim od trenutka kada se pevačica našla u jeku afere sa fudbalerom Ognjenom Vranješom, te su se njih dvoje javno prepucavali, pa su usledile i tužbe koje su podneli jedno protiv drugog.
Ove godine kao bomba je odjeknula vest da Karleuša prijavila supruga na Božić za porodično nasilje.Karleuša je tada prijavila Duška da joj je fudbaler navodno udario šamar i pljunuo u lice, dok je on demantovao u svojoj izjavi. Podsetimo, policija po prijavi pevačice otišla u njen dom, a ona je odbila da ide u zdravstvenu ustanovu radi pregleda i odbila da ode u policijsku stanicu radi davanja izjave.
"Poštovani pratioci, prijatelji i pripadnici medija. Obično ne volim da se obraćam ovim putem pošto smatram da moje ime, lik i delo treba da bude vezano isključivo za sportsku priču i dobra humana dela. Ispratio sam šta većina medija objavljuje u zadnjim danima i zato sam primoran da se obratim na ovaj način. Kao što znate i možete da vidite, ja sam svugde predstavljen kao nasilnik i u svakom naslovu sam ja lošija strana. Prvi sam od onih koji ne podržavaju nasilje i nikad se time nisam služio. Zato sam hteo da znate da se u tim naslovima u novinama ja uopšte ne pronalazim! Ljudi koji poznaju mene znaju da sam ja čovek koji se uvek trudi da bude gospodin ma gde god bio i šta god radio. Zato bih hteo da znate da ću i ovog puta ostati dosledan sebi, ignorisaću izmišljotine i čekati da vetar protiv mene prođe", oglasio se Duško nakon skandala.