Vesti
Žuta štampa
Mreže se usijale zbog Irminog bekstva! Fanovi Zadruge je raskrinkali - otkriveno zbog čega je "bacila" 50.000 evra?!
07.07.2022. 20:00
Izvor: mondo.rs
Mreže se usijale zbog Irminog bekstva! Fanovi Zadruge je raskrinkali - otkriveno zbog čega je "bacila" 50.000 evra?!
Irma je pred samo finale pobegla iz Zadruge, što je iznenadilo sve koji prate rijaliti.
Pevačica Irma Sejranić pobegla je iz Zadruge samo četiri dana pre samog finala, zbog čega je diskvalifikovana, a nakon toga se oglasila na društvenim mrežama.
"Nisam mogla više psihički da izdržim. Dobila sam napad panike. Osećala sam se jako loše. Hvala televiziji Pink na svemu. Vidimo se uskoro. Hvala, ljudi, na svemu", napisala je na Instagramu, a mreže su se usijale zbog njenog bekstva. U šoku su bili i zadrugari, ali i fanovi Zadruge koji redovno prate sva dešavanja u Šimanovcima, pa su izneli i svoj stav o razlogu Irminog bekstva iz rijaitija pred kraj.
"Ljudi, Irma je izašla iz Zadruge da bi ušla u Zadrugu 6, jasno je kao dan", jedna je od teorija koju su masovno pisali po grupama na društvenim mrežama.Irma je pobegla tako što je razvalila drvenu ogradu u ekonomskom dvorištu i ispala iz trke za 50.000 evra. I nekoliko dana ranije je pokušala da pobegne, ali je bila vraćena u rijaliti.
Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!