Vesti
Žuta štampa
Evo šta poseuje muž Dragane Mirković! Toni nije znao ko je pevačica, pa joj poklonio dvorac i zaprosio na semaforu
09.07.2022. 20:00
Izvor: Mondo
Evo šta poseuje muž Dragane Mirković! Toni nije znao ko je pevačica, pa joj poklonio dvorac i zaprosio na semaforu
Dragana Mirković jedna je od najpopularnijih pevačica u regionu, a više do 22 godine uživa u srećnom braku sa suprugom Tonijem Bijelićem.
Pevačica Dragana Mirković i njen suprug za kog je uvek imala samo reči hvale, Toni imaju dvoje dece ćerku Manuelu i sina Marka, koji su tek nedavno odlučili da istupe u javnost.
Toni je svojevremeno priznao da uopšte nije znao ko je Dragana Mirković kada ju je prvi put video, jer je odrastao u Austriji i nije bio upućen u srpsku muzičku scenu. Draganu Mirković je upoznao na jednom njenom nastupu u Beču, te je uspeo da nabavi njen broj telefona i dugo sa njom održavao vezu na daljinu.
Posle dve godine par je počeo da živi zajedno u Beču, a jednom prilikom su otkrili da je prosidba pala na semaforu i to dok su čekali da se upali zeleno svetlo! Dragana je u jednom od ranijih intervjua istakla da taj momenat smatra za najromantičniji u svom životu.
"Najlepše je da svoju devojku zaprosite dok je na semaforu crveno svetlo, jer tako ne može da vam pobegne".
Prošle godine Dragana Mirković podelila je tužnu vest da joj je preminuo svekar i Tonijev otac Anto Bijelić. O Toniju i Anti Bijeliću malo se zna, osim da su se i otac i sin bavili raznoraznim biznisima.
Draganin muž je rođen u Austriji kao Antonije Bjelić, od roditelja koji su srpskog porekla, a i danas sa suprugom i decom živi i radi u Beču. Bavi se biznisom u automobilskoj industriji, poseduje salon za prodaju automobila, auto-kompaniju Majbah, ali i građevinske firme i televiziju DM Sat.
Toni je u Beču pre nekoliko godina kupio i dvorac Ebenfurt, koji je istorijsko znanje iz 12. veka i u čije je renoviranje uložio puno novca, s obzirom da se prostire na 12.000 kvadratnih metara i ima četiri kule. Pre restauracije je morao da potpiše ugovor kojim garantuje da neće biti ugrožena i narušena njegova istorijska vrednost.
Toni i Dragana su se venčali 28. septembra 1999. godine, a on nikada ne propušta priliku da iznenadi suprugu, te joj je tako za 8. mart dao poklon o kom mnogi samo sanjaju.
Toni je po Draganinom priznanju, njoj prepisao svu imovinu koju je stekao u Beču, te je kako kaže na njeno pitanje, zašto je tako odlučio, on samo odgovorio "Jer sam tako želeo".