Vesti
Žuta štampa
Sneki se udala za bogatog Srbina, pa sve puklo: Nikad nije pričala o braku, a evo šta kaže kad je pitaju da li će se opet udati
12.07.2022. 20:00
Izvor: Kurir
Sneki se udala za bogatog Srbina, pa sve puklo: Nikad nije pričala o braku, a evo šta kaže kad je pitaju da li će se opet udati
Pevačica Snežana Babić Sneki oduvek je privlačila pažnju javnosti zbog toga što nije pričala o privatnom životu.
Poznata pevačica je do 2009. godine bila je u braku sa nemačkim biznismenom srpskog porekla, Radomirom Stojanovićem. Nakon bolnog razvoda, pevačica nikada više nije spominjala, niti javnosti predstavila novog muškarca.
Bivšeg, pak, više nikada nije ni spomenula.
Očito, Sneki ne voli da se osvrće na minule događaje, pa zato i nismo u prilici da slušamo o njenoj velikoj romansi, što mnoge ostavlja u čudu, pa se javljaju i nagađanja da ga popularna pevačica i dalje voli.
Međutim, ona to nikada nije spomenula, a čak je ostavila i mogućnost da upolvi i u drugi brak:
- Ja jedan brak imam iza sebe, nikad ne reci nikad... Dostigla sam zrele godine, tačno znam šta hoću, a i šta neću. Želim sebi da priuštim komforan život i budem okružena sjajnim, dobrim ljudima koji imaju pozitivnu energiju - istakla je jednom prilikom govoreći o braku i planovima za budućnost.
Sa druge strane, vlasnica najdužih nogu na estradi u jednom intervjuu priznala je da joj, generalno, brak kao potpis kod matičara ne znači mnogo dok se dvoje ljudi voli i poštuje.