Vesti
Sport
Stanković nema problem sa bonusom, jedan povređen za Kolubaru
15.07.2022. 20:00
Izvor: sportske.net
Stanković nema problem sa bonusom, jedan povređen za Kolubaru
Ko će sutra istrčati na teren?
Trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković izjavio je danas da je cilj ekipe da u prva dva kola "osvoji maksimalan broj bodova".
"Imali smo dugu nedelju da se odmorimo i pripremimo za Kolubaru. Prve dve utakmice igramo kod kuće i želimo da otvorimo prvenstvo sa maksimalnim brojem bodova. To nam je cilj i tome težimo", izjavio je Stanković, a preneo klub.
Crvena zvezda u meču drugog kola Super lige Srbije dočekuje Kolubaru iz Lazarevca.
"Odigrali su korektnu utakmicu protiv Radničkog 1923. Mogli su i bolje da prođu. Kao tim imaju jasne ideje, a trener Dejan Đurđević zna da motiviše i pripremi ekipu na najbolji način. Očekujem jak otpor od Kolubare", dodao je trener Zvezde.
Stanković je rekao i da su svi igrači na raspolaganju za sutrašnji duel, osim štopera Radovana Pankova. On je rekao i da će mesto bonus fudbalera pripasti "standardnom Strahinji Erakoviću".
Strateg crveno-belih se osvrnuo i na početak kvalifikacija za Ligu šampiona.
"Dobro je da je prvenstvo počelo ranije, da spremni startujemo u kvalifikacijama. Svojim rezultatima smo zaslužili povlašćen status u trećem i četvrtom kolu kvalifikacija. Na nama je velika odgovornost", izjavio je Stanković.
Meč između Crvene zvezde i Kolubare na programu je sutra od 20.00, i igraće se na stadionu "Rajko Mitić".