Vesti
Žuta štampa
Jovana Jeremić se povlači iz javnosti "Moram da završim svoju knjigu" Naslov je tek hit!
16.07.2022. 20:00
Izvor: Blic
Jovana Jeremić se povlači iz javnosti "Moram da završim svoju knjigu" Naslov je tek hit!
Voditeljka ima ozbiljne privatne planove i ništa ne može da je zaustavi u njenoj nameri da uspe u tome što je zacrtala.
Jovana Jeremić otkrila je kako će se pored voditeljstva okušati i u muzičkim vodama, pa je tako obelodanila da će da snimi pesmu.
- Srela sam na aerodromu Marka Kona. Srela sam ga i rekla sam mu da smisli neku pesmu, gde ja mogu da izrecitujem ili da otpevam neki deo. Želim numeru koja mi pruža mogućnost da mogu da obučem triko na sceni, neki top triko, sa dekolteom ili totalno zatvoren, al' sa kristalima... Pa, da raširim noge onda, ludilo jedno! - rekla je Jovana Jeremić.
Nakon tog saznanja, sada je otkrila nove planove. Očigledno je da Jovana ima toliko buran život, da smatra da je za ove 32 godine toliko proživela, da je vredno da se sve pretoči u pisanoj formi.
- Povlačim se iz javnosti, da završim moju knjigu. Zvaće se "Lepotica, a zver" - rekla je Jovana.
Ovo povlačenje iz javnosti ne podrazumeva da odustaje od vođenja Jutarnjeg programa, već da će slobodno vreme da posveti književnosti.
Inače, kada je obelodanila da će da napiše zbirku citata pod nazivom "Jovanizmi", za Blic je otkrila neke od delova ove knjige.
- Za sve žene borce, žene lavice i žene koje smelo vuku životne poteze kao u šahu. Za žene koje su vrhunski stratezi. Moćne žene. Žene koje menjaju sve oko sebe, a najviše sebe same. One sa kojima muskarcima nije lako, ali zato ih muskarci i obožavaju. Žene koje su mudre kao zmija, a pitome kao golub...