Vesti
Žuta štampa
Aleksandra Prijović nikad srećnija: "Filip i ja želimo drugo dete, naš Aleksandar uživa u mojim pesmama"
21.07.2022. 20:00
Izvor: Blic
Aleksandra Prijović nikad srećnija: "Filip i ja želimo drugo dete, naš Aleksandar uživa u mojim pesmama"
Mlada muzička zvezda nikada bolje nije izgledala, karijera joj ide samo uzlaznom putanjom, a i u privatnom životu je sve na mestu, i kako otkriva, razmišlja o proširenju porodice.
Starije kolege ne pričaju o njoj u superlativu bez razloga, Aleksandra Prijović ponovo je pomerila granice na estradnoj sceni novim albumom “Zvuk tišine”, sa kojeg je gotovo svaka pesma u trendingu na Jutjubu.
Projekat je pripremala jako dugo, sa dosta posvećenosti, a kroz čitav proces, suprug Filip Živojinović joj je bio najveći kritičar i često su se svađali. U kući su se slušale njene pesme, a njihov sin Aleksandar, pevušio je mamine hitove. Aleksandra za “Blic” kaže da slobodno vreme provodi isključivo sa njim, a onda je otkrila i da razmišlja o proširenju porodice.
– Hvala na komplimentima. Vreme će da pokaže da li su sve hitovi, treba još mesec, dva i neke će se izdvojiti. Dosta njih mi je poslalo poruku, uvek sam zahvalna kada me neko podrži, kao što ja volim da podržim svakoga. Nisam osetila sujetu. Arena je zakazana za sledeću godinu – rekla je Aleksandra na početku, te je dodala šta joj je bilo najteže tokom pripreme albuma.
– U studiju sam bila danonoćno, ali definitivno snimanje spotova, jako mi je bilo naporno. Svaki je trajao po skoro dva dana, 15, 16 sati, a možda i više, ali to sada nije bitno. Sve je ispalo onako kako sam zamislila. Jako sam srećna jer sam dugo radila na ovome. Kada smo završili sve pesme, “Ja sam odlično” mi se izdvojila. “Zvuk tišine” je posebna jer ju je Filip radio i znala sam da će se izdvojiti. Ona mi je omiljena kada pričamo o baladama – istakla je pevačica, i otkrila da su se Filip i ona dosta svađali.
– Obično on meni više zamera na nekim stvarima, nego ja njemu. U želji da sve bude kako treba, imali smo konflikte, ali bude na kraju kako on misli da treba. Najviše njemu verujem. On mi je najveći kritičar. Generalno se ne svađamo, ali smo se sada svađali, bilo je tenzije – iskrena je Aleksandra, koja nije želela da priča o uloženom novcu u album:
– Sigurno jesam najviše uložila do sada, to je jedino mogu da kažem. Nije bitno kolika je cifra.
Aleksandra se dotakla i sina Aleksandra, kome će možda uskoro podariti brata ili sestru.
– Nisam planirala ni prvo dete, tako da će se i drugo desiti, polako – rekla je pevačica, koja kaže da uprkos slavi, ima mir sa porodicom.
– Živim isto kao što sam živela i pre, samo što imam više nastupa. Slobodno vreme sam sa njim, nigde ne idem i najlepše mi je sa njim kod kuće. Kao što možete da primetite, ne volim često da budem prisutna u medijima. U početku mi je to bilo zanimljivo, kada u selu kažu da sam izašla u novinama, ali kada prođe neko vreme, shvatiš da najvažniji mir – istakla je Aleksandra, koja će se uskoro pridružiti Filipu i Aleksandru na odmoru.
– Nije mi žao, moram da radim, idem za vikend opet u Crnu goru pa ćemo se videti.
Ne uzimam bakšiš
Pevačica nikada nije bila provokativnija, a u jednom od spotova, su joj momci gurali novčanice u haljinu, te nas je zanimalo da li joj se to nekada desilo na nastupu.
– Poenta je bila da svaki spot bude drugačiji i da se prikažem u drugom svetlu. Privatno sam jako opuštena, tako da mi snimanje tih scena nije bilo neprijatno. Nikada mi se na nastupu nije desilo da mi guraju novčanice kao u spotu. Iskreno, ne primam bakšiš kada pevam u klubovima, ponekada na privatnim veseljima. Ne volim nešto pare, neophodne su za život, ali mi nisu prioritet – iskren je Aleksandra.
Aleksandar voli mamine i Brenine pesme
Aleksandrine pesme voli i njen naslednik, a kao i Cecin unuk Željko, takođe voli da sluša i pesme od Lepe Brene.
– Obožava “Javno mesto”, voli Brenine pesme, sve sluša, mnogo voli muziku – istakla je Aleksandra.