Vesti
Žuta štampa
Beže od Srbije da ih ne bi uznemiravali! Peca posle Crne Gore vodi Maju u drugu zemlju - "Izbegava Aleksandru"
22.07.2022. 20:00
Izvor: mondo.rs
Beže od Srbije da ih ne bi uznemiravali! Peca posle Crne Gore vodi Maju u drugu zemlju - "Izbegava Aleksandru"
Maja Marinković i njen dečko Peca ne planiraju da provedu leto u Srbiji.
Nakon što je Maja Marinković objavila prvu zajedničku fotku s bivšim mužem njene bivše drugarice Aleksandre Subotić, a njenim novim dečkom - Pecom Raspopovićem s kojim navodno čeka i dete, njih dvoje ne prestaju da pokazuju koliko uživaju, a ovo leto ne planiraju provesti u Srbiji.
Drama oko otimanja muža ne jenjava, a a biznismen iz Novog Sada navodno je rešio da svoju novu devojku posle Crne Gore vodi u Italiju. Njih dvoje su uhvaćeni kako se ljube u džakuziju na Zlatiboru, a potom su otišli na Crnogorsko primorje, odakle će nastaviti na dalja putovanja.
"Maja uživa s Pecom i ne zanimaju je osude javnosti i komentari. Želi da što duže bude sama s njim, bez problema koje bi doneo njihov povratak u Srbiju. Tada bi on morao da se konačno suoči s porodicom, ali i Aleksandrom, s kojom ima jednoipogodišnjeg sina Jovana... Kad je rekao Maji da će posle Crne Gore da produže na odmor u Italiju, oduševila se! Obećao joj je da će zajedno obići Rim, a zatim se spustiti do mora", ispričao je izvor blizak starleti.
Odjeknula je i vest da je Maja navodno u drugom stanju, zbog čega Peca želi da joj obezbedi potpuni mir.
"Ne želi da je iko uznemirava, već samo da uživa. Zato će otići u Italiju, gde neće biti ljudi koji će im prilaziti na ulici kad ih prepoznaju, pa će moći da se opuste", izjavio je isti izvor. Njihovu vezu je podržao i Majin otac Taki Marinković, a njegova ćerka se nada da će ona i Peca dobiti dečaka.
"Oboje bismo voleli da dobijemo sina! Peca pravi samo mušku decu i mislim da ni ovoga puta nije 'omanuo'", poručila je Maja Marinković, bivša bliska drugarica Aleksandre Subotić.