Vesti
Žuta štampa
Leskovčane baš briga za vapaj Kalinića! Jelena Karleuša peva na Roštiljijadi za ogromnu sumu, a ni ova folkerka nije prošla loše
26.07.2022. 20:00
Izvor: Kurir
Leskovčane baš briga za vapaj Kalinića! Jelena Karleuša peva na Roštiljijadi za ogromnu sumu, a ni ova folkerka nije prošla loše
Košarkaš Nikola Kalinić napisao je na Instagramu da Leskovčani navodno skupljaju novac kako bi uplatili određenu sumu Jeleni Karleuši da ne peva na koncertu u tom gradu. Karleuša mu je odmah odbrusila, a po svemu sudeći, pevačica će, kako piše u zvaničnoj objavi grada, na ovogodišnjoj Roštiljijadi ipak će nastupiti i to za 20.000 evra, prenosi JUGpress.
Pored Karleuše, Leskovčane će na Roštiljijadi zabavljati i Riblja ćorba kojima će za ovaj nastup biti isplaćeno 5.500 evra, kao i Vesna Zmijanac za 6.000 evra.Podsetimo, nakon objave Kalinića o prikupljanju para za Karleušu, oglasila se i pevačica, koja nije birala reči kojima se obratila košarkašu.
"Narode, ajde da se organizujemo i skupimo pare da se pomogne ovom nesrećnom momku Nikoli Kaliniću. Hitno mu je potrebna operacija deformisanih kostiju lica da više ne bi morao da se snima kako d**a gledajući transrodne osobe. Ujedinimo se kako bi ovaj mladić konačno našao neku devojku i prestao da vređa i napada žene i javne ličnosti po društvenim mrežama", napisala je ona tada.