Vesti
Žuta štampa
Dragojevićka priznala da li joj fali Dejan, šta joj je majka rekla za izgled i da li je bila kod lekara
28.07.2022. 20:00
Izvor: Kurir
Dragojevićka priznala da li joj fali Dejan, šta joj je majka rekla za izgled i da li je bila kod lekara
Učesnica "Zadruge 5" Dalila Dragojević prihvatila poziv bivšeg cimera iz Bele kuće Stefana Mihića da bude njegov gost u Dubaiju.
Ona se sada uključila "lajv" na Instagram i odgovorila na nekoliko pitanja pratilaca sa društvenih mreža. Fanove Dragojevićke zanimalo je da li joj nedostaje bivši muž Dejan kog je prevarila u rijalitiju.
"Najteže mi je bilo kada sam otvorila vrata od kuće, provela sam sa tom osobom vreme, sve smo napravili zajedno. Nije mi tada bilo svejedno, kada sam osetila miris. Ne mogu sada da padam, moram da nastavim da živim. Nisam dozvolila da me savlada depresija. Ta stvar navike je ostala, ali to će da iščezne", pričala je Dalila, pa progovorila o fizičkom izgledu.
"Što se tiče usana, nisam preterala, filter doda još kao da su mi punije, usne su mi normalne. Neću da se snimam prirodno, hoću da mi lice bude ispeglano, kao što svi rade...b Mama mi je rekla da sam mnogo mršava, da sam dobila anoreksiju, baš se uplašila. Ja kada sam videla 62 kilograma nije mi bilo dobro. Kada sam ušla imala sam 75 kilograma. Nemam strije, nije mi ostala ona koža, volim kada sam mršava, kada mi iskoče kosti."
Dalila nije htela mnogo da priča o Filipu Caru, ali je pozdravila grupu podrške koja je nekad bila zajednička.
"To je grupa koja je bila zajednička podrška, a kada se to izdešavalo sve, prešli su da prate samo mene. Bio im je hakovan profil, sad su vraćeni", kazala je Dalila.
Mnoge je zanimalo da li je Dalila izlazila iz rijalitija kako bi posetila doktora.
"Pritisak nisam merila za svih ovih 10 meseci, nisu me vodili doktoru, nije me ništa bolelo, pred kraj mi je bilo loše, poljuljam se, ali nisam ništa merila", rekla je ona.