Vesti
Žuta štampa
Oglasila se Marija Kulić iz Kliničkog centra: Evo šta su pokazali novi Miljanini nalazi
08.08.2022. 20:00
Izvor: Blic
Oglasila se Marija Kulić iz Kliničkog centra: Evo šta su pokazali novi Miljanini nalazi
Marija Kulić, majka zadrugarke Miljane Kulić, stigla je u Klinički centar Srbije, kako bi od lekarskog osoblja saznala nove informacije o zdravstvenom stanju svoje ćerke.
Prema saznanjima, Kulićeva je još uvek u prostorijama Kliničkog centra, međutim javila se iz bolnice kako bi rekla šta su pokazale poslednje analize, koje su Miljani rađene rano jutros.- Sada sam sa doktorkom pričala, Miljanino stanje je isto - kratko je prokomentarisala Marija za Pink.
Podsetimo, Miljani se zdravstveno stanje iskomplikovalo posle operacije želuca na privatnoj klinici u Turskoj. Nekoliko dana kasnije hitno je primljena u niški Klinički centar, gde joj je izvađena slezina, a potom je prebačena u beogradski Urgentni centar, gde je i dalje u šok sobi.
Marija je jutros objasnila šta su joj rekli doktori.
- Stanje joj je nepromenjeno, kao i u Nišu - najveći problem je ta tromboza stomačnih vena, sve vreme intravenski prima propisanu terapiju. To daje rezultate, ostali parametri su joj dobri, ti neki parametri padaju polako nakon operacije... Lepo reaguje na terapiju, ali kada pogledaju na skeneru, isto je stanje. Ne znam više, molim se Bogu, verujem u lekare i samo čekam neke bolje vesti - rekla je Marija jutros.