Vesti
Sport
Linta: ‘Uvek je izazov igrati sa Partizanom! Ne pretimo, ali nadamo se pozitivnom rezultatu!’
12.08.2022. 20:00
Izvor: Hot Sport
Linta: ‘Uvek je izazov igrati sa Partizanom! Ne pretimo, ali nadamo se pozitivnom rezultatu!’
Iskusni stručnjak veruje u kvalitet svojih izabranika!
U 6. kolu nacionalnog prvenstva Srbije fudbaleri Mladosti GAT dočekuju ekipu Partizana. Aktuelni vicešampion Srbije, koji se nalazi u veoma teškoj situaciji nakon lošeg starta sezone na oba fronta, stiže u Novi Sad u nedelju. Utakmica je na programu u terminu od 19 časova i 30 minuta na stadionu ‘Karađorđe‘.
Dva dana uoči susreta, novinarima se obratio šef stručnog štaba kluba iz Novog Sada, Aleksandar Linta. Iskusni stručnjak, koji je sezonu počeo u Radniku iz Surdulice, veruje da će uspeti da ‘probudi’ tim nakon tri poraza u prethodne četiri utakmice.
-Uvek je veliki izazov igrati sa velikim protivnicima kao što je Partizan. To su utakmice u kojima nemaš šta da izgubiš, ali mnogo toga možeš da dobiješ. Partizan jeste trenutno u jednoj nezgodnoj situaciji i sigurno će hteti da napravi reakciju, ali moj fokus je kao i uvek na mom timu i mojim igračima. Nastojaćemo da uradimo ono što vežbamo na treninzima, da pokažemo energiju i želju za nadmetanjem i naravno da napravimo rezultat koji nam odgovara. Ne pretimo nikome, ali sportski je nadati se povoljnom rezultatu – kazao je trener Mladosti na konferenciji za medije.