Vesti
Žuta štampa
Zvao je Miljanu pijan i drogiran! Bebica izneo šok tvrdnje na Zolin račun, evo šta se dešavalo u cik zore u Urgentnom centru!
16.08.2022. 20:00
Izvor: Kurir
Zvao je Miljanu pijan i drogiran! Bebica izneo šok tvrdnje na Zolin račun, evo šta se dešavalo u cik zore u Urgentnom centru!
Miljana Kulić se već neko vreme nalazi u Kliničkom centru u Beogradu zbog komplikacija posle operacije smanjenja želuca.
Lazar Čolić Zola, njen bivši dečko, zvao je Miljanu u nezgodno vreme dok traje oporavak.
Nenad Macanović Bebica ističe da je Zola maltretirao Miljanu, pa ga je odmah povezao sa porocima.- On je zvao nju u šest ujutru, bio je pijan, posle neke žurke, da li je bio pijan, drogiran... Ko zna. Ja sam ga zvao posle toga i to smo rešili, tako da je ne zove više. Rekao sam mu da nema potrebe da je zove i nakon toga više nije zvao - objasno je Bebica kako je rešio problem sa Čolićem.
Zola se vrlo brzo oglasio ovim povodom.- Čuli smo se nakon što se ona malo oporavila, kad sam video da se čula sa Filipom Carom na video poziv, ja sam zvao Filipa i pitao ga, on je rekao: "Da, čuli smo se na video poziv", a već su to mediji objavili. Tako da sam ja zvao i pričali smo nekih 30-ak minuta. Ona je mene zvala da dođem da živim kod nje i Bebice u stanu - priča Zola, pa dodaje da Bebica zapravo nije znao šta da mu kaže kad su se čuli.