Vesti
Žuta štampa
Ovo su učesnici Zadruge 6: Vraćaju se stari takmičari, a bivša košarkašica je pravi šok!
18.08.2022. 20:00
Izvor: Blic
Ovo su učesnici Zadruge 6: Vraćaju se stari takmičari, a bivša košarkašica je pravi šok!
Šesta sezona popularnog rijaliti šou programa "Zadruga" počinje 3. septembra, a pored dobro poznatih lica, na imanju u Šimanovcima useliće se i neka manje poznata imena publici.
Košarkaš iz Makedonije, Milorad Minovski, poznatiji kao Mićo, u „Zadrugu 6“ ulazi kako bi iskusio nov doživljaj.
Milorad je otkrio i da je imao velike probleme sa zakonom, te da mu je banda digla kola u vazduh, a da ga je sud osudio na tri meseca zatvorske kazne i dve godine uslovno.
– Nisam bio u zatvoru, ali sam osuđen, imao sam probleme neke sa zakonom. Neki klan, zbog ulične svađe mi je digao kola u vazduh prošle godine. To se desilo ispred moje kuće – rekao je Milorad za „Republiku“.
Pred kamerama popularnog rijalitija i ovaj put naći će se Lepi Mića, kojem će ovo biti deseti rijaliti.
– Rešio sam, ulaziću u „Zadrugu“ sve dok budem zdrav i vitalan – izjavio je nedavno Lepi Mića.
Pevačica Zorca Marković je propustila prethodnu sezonu, ali spekuliše se da će ući u „Zadrugu 6“.
– Obožavam rijaliti i televiziju Pink, s kojom godinama sarađujem. Rekli su mi: „Radi šta hoćeš! Da li ćeš da se brukaš ili ne, tvoja je stvar.“ Uvek sam radila ono što želim i pričala ono što mislim. Pokazaću ko je mama rijalitija – kaže pevačica, koja ne može da zamisli ovaj šou-program bez kolege Lepog Miće.
Kako prenose domaći mediji i Milica Dabović će biti deo ekipe „Zadruge 6“.
U rijaliti će navodno ući i Miljana Kulić i Nenad Macanović Bebica, koji su zbog problematičnog ponašanja diskvalifikovani iz prethodne sezone.
Među zadrugarima i ovaj put naći će se Dalila Dragojević, Filip Car, Miki Đuričić, Aleksandra Subotić i njen otac Karađorđe, kao i Kristijan Golubović i Kristina Spalević.