Vesti
Žuta štampa
U Beogradu imaju bogatsvo i vilu na Dedinju, a došli iz Čačka i promenili imena: Adaktar samo na kola dao pola miliona!
20.08.2022. 20:00
Izvor: mondo.rs
U Beogradu imaju bogatsvo i vilu na Dedinju, a došli iz Čačka i promenili imena: Adaktar samo na kola dao pola miliona!
Adam Adaktar, "Bog obrva", pored toga što ima svoj salon, često putuje, kupuje skupocene automobile i odeću i hvali se svojim raskalašnim životom.
Čovek koji je izgradio imperiju na obrvama i negativnim komentarima internet zajednice Adam Adaktar, uskoro dobija svoj rijaliti po ugledu na Kardašijanove.
Rođen je kao Adam Marjanović i živeo je u Čačku. Njegova želja da postane bogat i slavan bila je ogromna i činio je sve da je ostvari, pa je danas poznat kao samozvani "bog obrva", koji živi sa porodicom u ogromnoj vili na Dedinju.Put od Marjanovića do Adaktarovih nije bio lak, ali je Adam bio odlučan i imao je veliku podršku porodice, koja mu se pridružila u promovisanju novog prezimena skandalima. Usput, cela porodica je promenila imena, kako bi se svi zvali na "A".
Kada je reč o njegovom bogatstvu, Adaktar pored velelepne vile na Dedinju poseduje i vozni park čija se vrednost procenjuje na više od pola miliona evra.
On se svojevremeno pohvalio kada je kupio novi džip marke "mercedes-benc G-500", vredan 200.000 evra. Pored ovog najnovijeg četvorotočkaša i džipa "maserati levante", koji košta 105.000 evra, Adam se u svom voznom parku može pohvaliti i automobilom marke BMW 520, koji košta 52.000 evra, sportskim kolima "porše bokster", koja su vredna 78.000 evra, i džipom "rendžer rover - land rover sport", čija je cena 74.000 evra.
Pre par godina podigla se bura na društvenim mrežama kada je svoj Maserati ofarbao u plavu boju, jer je njegova supruga i on trebalo da dobiju dečaka.
Tada se fotografija njihove mašine delila na društvenim mrežama, a dok je nekima bio simpatičan ovaj njegov potez, drugi su ga ismejavali.
Ova tradicija, ponovila se i kasnije, kada je auto ofarbao u roze boju zbog dolaska ćerke na svet.
Adam je oženjen Anđelom, koja je poreklom Ruskinja, a njih dvoje vezu su započeli još na studijama. U braku su dobili troje dece, dva sina i ćerku.