Vesti
Žuta štampa
Danima ćutala o svemu: Evo šta je rekla Jovana Ljubisavljević o raskidu sa Karićem: "Bolje da ne iznosim prljav veš"
22.08.2022. 20:00
Izvor: Blic
Danima ćutala o svemu: Evo šta je rekla Jovana Ljubisavljević o raskidu sa Karićem: "Bolje da ne iznosim prljav veš"
Bivša zadrugarka Jovana Ljubisavljević i Stefan Karić stavili su tačku na vezu, a ona se tim povodom do sada nije oglašavala.
Stefan Karić otkrio je u emisiji "Narod pita" da je stavio tačku na dugogodišnju vezu sa Jovanom Ljubisavljević.
Od kako je njihovoj vezi došao kraj, Jovana ne želi da se oglašava samo je kratko izjavila:
- Dragi moji, ovo će biti moje prvo i poslednje obraćanje na moju vezu sa Stefanom. Zbog svega što smo prošli, zbog svega lepog što smo imali, ja ću ostati dosledna sebi. Neću se pravdati, iznositi "prljav" veš. Nikada ne znamo šta nosi dan, šta nosi noć. Spremam novu sezonu Minskog polja, tu je još dosta projekata. Tako da na moj privatni život stavljamo tačku u medijima. Za sada...Hvala svima na razumevanju! - rekla je Jovana za Republiku.
Stefan je u emisiji "Narod pita" priznao da ga je Jovanino ponašanje "ohladilo":
- Jedostavno me njeno ponašanje ohladilo. Očekivala je više od mene. Po izlasku sam bežao od ljudi i nje, hteo sam da se osetim slobodno i da prodišem. Pitala je zašto me ne poljubiš? Zašto ne sediš pored mene? Stalno nešto zašto i to je uticalo na moju odluku. Slažem se da sam ispao loš. U jednu ruku fer, u drugu loš - pričao je Stefan, pa dodao:
- Nisam ispoštovao ono što je želela. Nisam mogao da joj pružim sve što je očekivala. Ja nisam navikao da budem sa nekim na silu.