Vesti
Žuta štampa
Igor i ja nikada nismo bili neprijatelji! Severinini bivši zajedno slavili, a Milan Popović konačno otkrio šta je kupio Kojiću!
25.08.2022. 20:00
Izvor: Kurir
Igor i ja nikada nismo bili neprijatelji! Severinini bivši zajedno slavili, a Milan Popović konačno otkrio šta je kupio Kojiću!
Bivši partneri pevačice Severine Vučković, Milan Popović i Igor Kojić slavili su Igorov rođendan u Loznici, a srpski preduzetnik otkrio je kako je darovao Kojiću ikonu, a zajedno su se družili i na jahti.
Igor je napisao poruku posvećenu Milanu na Instagramu.
- Hvala Milanu što je priredio iznenađenje i doveo Aleksandra na moj rođendan, taj dan je za mene bio poseban. Aleksandar je predivno dete koje puno volim i s kojim sam proveo prelepe godine, neke veze su neraskidive. Svatko ko je Aleksandrova porodica i moja je i svako ko je moja porodica i Aleksandrova je. Tako je sada, a tako će biti i uvek. Živeli - napisao je Igor Kojić, bivši suprug Severine Vučković, na svojoj društvenoj mreži objavivši fotografiju s broda na kojem je pozirao zagrljen s Milanom Popovićem.
Popović, bivši partner Severine Vučković pre dve nedelje s njihovim sinom pojavio se na proslavi 35. rođendana Severninog bivšeg supruga Igora. Svi su se okupili u Kojićevoj Loznici u Srbiji. Popović je reagovao na glasine da je tom prilikom Igoru Kojiću poklonio skupoceni automobil.
- Nije istina da sam Kojiću poklonio nikakav auto. Poklonio sam mu ikonu. Laži podmeću Severina i njen tim. Igor i ja nikad nismo bili neprijatelji - rekao je srpski preduzetnik.
Slavljenik Kojić na pozive nije odgovarao. Na dan kad je "otkriveno" njegovo druženje s Popovićem uživao je u fudbalskoj utakmici.