Vesti
Žuta štampa
Svetlana Ceca Bojković: Glumim modernu baku, koja je oprezna i tolerantna
29.08.2022. 20:00
Izvor: RTS
Svetlana Ceca Bojković: Glumim modernu baku, koja je oprezna i tolerantna
Od 29. avgusta 2022. godine svakog radnog dana od 20 sati na Prvom programu RTS-a, emitovaće se nova serija "U klinču" - uzbudljiva priča o odrastanju i izazovima novih generacija.
„Nadam se i verujem da će serija jako dobro biti prihvaćena, to je prava porodična serija, ali ne u smislu komedije, ne u smislu neke teške drame, nego je bukvalno kao što je sam život. Tu se prati nekoliko porodica i deca u tim porodicama, a tu su nesporazumi, sukobi sa roditeljima, što je vrlo česta pojava i normalna pojava, kada su mladi u tim godinama", istakla je glumica Svetlana Ceca Bojković.
Dodaje da su to godine kada mladi traže ljubav, partnerku, partnera i serija je poučna treba da je gledaju i stari i mladi. Koliko god da se trude, roditelji su uvek krivi. Kada roditelji dobiju dete, sa njim imaju plan, a dete je biće potpuno za sebe. To je roditeljima teško da shvate.
„Igram ulogu bake jednog mladog momka kome su roditelji stradali u saobraćajnoj nesreći. Baka je tolerantna i vrlo oprezna u vaspitanju unuka. Večerašnja epizoda je uvod u priču", istakla je glumica.
Dodaje da veruje da će serija imati svoju publiku, jer je serija nešto sasvim novo.