Vesti
Žuta štampa
"Ušao si u nemogući poduhvat": Oglasio se sveštenik, otac Bake Praseta, evo šta kaže o sukobu Željka Mitrovića i sina
05.09.2022. 20:00
Izvor: Blic
"Ušao si u nemogući poduhvat": Oglasio se sveštenik, otac Bake Praseta, evo šta kaže o sukobu Željka Mitrovića i sina
Željko Mitrović poslednjih dana objavljuje informacije o Baki Prasetu i prikuplja novosti o ovom jutjuberu koje će objaviti u dokumentarnom filmu. Povod ovome je javna optužba Bogdana Ilića, koji je tvrdio kako mu Mitrović duguje novac.
U pojedinim postovima, direktor Pink televizije pisao je o tome kako je Baka Prase učestvovao u određenim kriminalnim radnjama, a tom prilikom naveo je da je jutjuber krivična dela radio sa ocem u Amsterdamu, gde sveštenik Nenad Ilić i živi.Ovaj javni rat prokomentarisao je i Nenad Ilić lično, koji je u opširnom statusu objasnio kako on vidi celu situaciju. Njegovu izjavu prenosimo u celosti:
"Sećate se, možda oni sa nešto malo više iskustva i pamćenja, onih radio emisija sa pozdravima i čestitkama? Polazak u vojsku, rođendan, svadba...
E pa sad i ja da pustim prijateljima jednu pesmu za podršku mom sinu. Pink Floid, Shine On You Crazy Diamond iliti u prevodu - Sjaj ti ludi dijamantu. Nisam nikad bio žanrovski određen, ni roker ni džezer ni folk... Ali ovo je sad pesma za njega. Njemu verovatno spora, pošto on ima brzinu i energiju kao ona nuklearna elektrana u Zaporožju ...Bez obzira na povod, da li je veliki ili je banalan, "slučajan", a pod Božjom kapom ništa nije slučajno, ušao je u nemogući poduhvat. Da se sam obračunava sa fabrikom zla.
Pokušavao sam da ga odgovorim, ali ne vredi. Кad ga neko ucenjuje ili mu preti, uključuje se na dugme. Кao i ja kad sam bio mlad.
Bogdane, sine, zbog svih nas, kad si se već uvalio u to - moraš da pobediš. Sijaj sine svojom blesavom iskrenošću protiv ogavnih gospodara laži.
Nisi ti junak kao Miloš, i sam to znaš i priznaješ svoje mane i slabosti, ali ako nemamo boljeg od tebe da stane na crtu skotovima - najbolji si", napisao je Nenad Ilić.