Vesti
Sport
Kalabiška dao dva gola Partizanu, pa se razbesneo posle remija: ''Sve ključa u meni!''
09.09.2022. 20:00
Izvor: sportske.net
Kalabiška dao dva gola Partizanu, pa se razbesneo posle remija: ''Sve ključa u meni!''
Ne može da shvati kako je njegov tim propustio veliku priliku da osvoji sva tri boda.
Veoma zanimljivu utakmicu odigrale su sinoć ekipe Slovackog i Partizana u prvom kolu Lige konferencija. Na kraju, 3:3, rezultat kojim ipak više može da bude zadovoljan Partizan, jer je u drugo poluvreme ušao sa dva gola zaostatka i igračem manje na terenu.
Prvi deo igre obeležio je dvostruki strelac u domaćem timu Jan Kalabiška, izgledalo je da će ovo biti možda i njegova najdraža utakmica u karijeri, ali posle meča mu se raspoloženje značajno pokvarilo, jer je Partizan iako sa igrače manje uspeo da postigne tri gola i osvoji bod.
"U meni ključa! Imamo 2:0 protiv desetorice u ovakvoj utakmici i na kraju je ne dobijemo! Možemo sami sebe da krivimo što nismo stigli do pobedonosnog gola na kraju, preovladava razočarenje u meni. Dva gola ne znače ništa, jer nismo pobedili, tako da su moja osećanja - prosečna“, rekao je 35-godišnji levi bek, a prenose češki mediji.
Teško mu je da objasni kako se to Partizan ekspresno vratio u drugom poluvremenu iz ''nokdauna'' u kom se nalazio tokom prvih 45 minuta.
''Ne razumem, dozvolili smo sebi da primimo tri gola za tako kratko vreme, a igramo protiv desetorice''.
Partizan je na žrebu bio nosilac u Grupi D, u kojoj se još takmičće i Nica i Keln, a Kalabiška ne smatra da je srpski vicešampion najkvalitetniji u grupi i jasno mu je da ekipu Slovackog tek očekuju veliki izazovi u Ligi konferencija.