Vesti
Žuta štampa
"Gostima će sat vremena pre venčanja biti javljena lokacija" Novi detalji o svadbi Đorđa Đokovića i Saške: "Sve je obavijeno velom tajni"
10.09.2022. 20:00
Izvor: Blic
"Gostima će sat vremena pre venčanja biti javljena lokacija" Novi detalji o svadbi Đorđa Đokovića i Saške: "Sve je obavijeno velom tajni"
Đorđe Đoković, u ponedeljak 12. septembra izgovoriće sudbonosno ’’da’’ svojoj izabranici Saški Veselinov. Crkveno venčanje će biti obavljeno u Beogradu, a slavlje će se nastaviti u Crnoj Gori. Ipak ono što je interesantno jeste, da gosti još uvek ne znaju tačnu lokaciju održavanja svadbe.
Naime, Đorđe Đoković i njegova izabranica Saška navodno kriju lokaciju čak i od gostiju kojima će biti javljeno gde da dođu, sat vremena pre svadbe.
- Sve je obavijeno velom tajni. Na pozivnici piše da će sat vremena pre svadbe gostima biti javljena tajna lokacija venčanja. Niko ne zna gde će proslava biti, zna se samo da je Crna Gora u pitanju – rekao je dobro obavešten izvor za Republiku.
Podsetimo, Saška Veselinov je model i influenserka, dok je Đorđe uspešni mladi biznismen.
Njih dvoje su tokom svog gostovanja u emisji ’’ Amidži šou’’ otkrili da od prvog dana zabavljanja nezvanično žive zajedno, kao i da su nakon 20 dana otišli zajedno na more, a po povratku je Đorđe rekao: "Voleo bih da nam jedna destinacija bude dom, da se nakon putovanja vraćamo u istu kuću."