Vesti
Sport
Ostoja Mijailović novi predsednik Partizana: APR ozvaničio glasove većine!
13.09.2022. 20:00
Izvor: Hot Sport
Ostoja Mijailović novi predsednik Partizana: APR ozvaničio glasove većine!
Sve je potvrđeno.
Nakon jučerašnjeg haosa pri izboru novog predsednika SD Partizan, stigla je i jedna zvanična potvrda – Ostoja Mijailović je zvanično izabran. Naime, APR je usvojio odluku delegata, koji su na izdvojenoj skupštini u prostorijama teniskog kluba izglasali aktuelnog predsednika KK Partizan na ovu funkciju.
Prema Mijailovićevom planu u Upravnom odboru biće velika imena i legende crno-belih: Željko Obradović, Filip Filipović, Andrea Arsović, Marko Nikolić i mnogi drugi…– Ljudi se plaše šta će se dešavati kad mi preuzmemo SD, a ja im obećavam da će normalno raditi. Ja danas nisam dokon, ja imam firmu sa 1.200 zaposlenih, ja vam ne obećavam da ću obezbediti sto odsto vaše budžete, ali jurićemo sponzore tražićemo način da se finansiramo – rekao je Mijailović juče.
Svoju konferenciju za štampu održao je i Milorad Vučelić, drugi kandidat i doskorašnji predsednik SD Partizan.– Zakazana skupština nije održana. Na njoj nisu bili nikakvi organi, ni predsednik, ni bilo koji član UO jer za održavanje skupštine nije bilo uslova. Sve skupštine su naravno nelegalne, nelegitimne i protivne statutu JSD kao i Zakonu o sportu i svih drugih pravila – rekao je Vučelić između ostalog.