Vesti
Žuta štampa
Đoković uzeo mikrofon, zapevao hit OK benda! Gosti odmah izvadili novac: Pljušte komentari - "Šta će Jelena da ti kaže?"
13.09.2022. 20:00
Izvor: mondo.rs
Đoković uzeo mikrofon, zapevao hit OK benda! Gosti odmah izvadili novac: Pljušte komentari - "Šta će Jelena da ti kaže?"
Potezi Novaka Đokovića na venčanju brata Đorđa oduševili su mnoge. Sada je zapevao poznatu pesmu OK benda i izazvao veliki broj komentara.
Novak Đoković je u centru pažnje gde god se pojavi, tako je bilo i sada na svadbi njegovog brata Đorđa. Slavlje je nastavljeno u Tivtu, a tamo je raspoloženje odlično. Potvrđuje to i snimak koji se pojavio na društvenim mrežama, na kojem se vidi da Novak peva sa mikrofonom u ruci i za to dobija novac, drugi gosti ga kite novčanicama i aplaudiraju mu. Pored njega je pevač Saša Kovačević koji je takođe aplauzima ispratio pevanje srpskog tenisera.
Uživa Nole i odlično se zabavlja. Đorđe Đoković se prvo u crkvi Svetog Marka venčao sa svojom izabranicom Saškom Veselinov, pa je veliko slavlje zatim nastavljeno u Crnoj Gori. Tamo su bile i mnoge muzičke zvezde: Sergej Ćetković, Željko Samardžić, pa Aleksandra Prijović koja je dodatno podigla atmosferu na proslavi. Pokušali su novinari pre odlaska u Tivat da dobiju neku izjavu od Novaka, pa su ga tako pitali da li je dao neke bračne savete bratu koji će se naći u novoj ulozi. "Zbog njega sam najponosniji. Što se tiče bračnih saveta, sve će mu se samo kazati", nasmejao se Đoković.Možete pogledati i kako je izgledao momenat dok je Novak pevao dobro poznatu pesmu "OK Benda" "A, u međuvremenu naći ću joj zamenu", pa je pokazao da ume i da peva. Na društvenim mrežama su se sa njim šalili da je mogao da izabere neku drugu pesmu i da se nadaju da ga Jelena Đoković nije čula kako baš to peva. Odlično su svi raspoloženi na proslavi, a pogledajte i kako je izgledala svadba.