Vesti
Žuta štampa
Miloš Biković dao 13.000 evra za letovanje?! S devojkom uživa u privatnom bazenu i pogledu na okean - "Još je UŠTEDEO!"
17.09.2022. 20:00
Izvor: mondo.rs
Miloš Biković dao 13.000 evra za letovanje?! S devojkom uživa u privatnom bazenu i pogledu na okean - "Još je UŠTEDEO!"
Srpski glumac odmara na Maldivima sa devojkom Ivanom Malić
Glumac Miloš Biković je odlučio da pauzu između napornih snimanja iskoristi da sa devojkom Ivanom Malić ode na luksuzno putovanje, za koje nije žalio novac. Biković je navodno dao 13.000 evra za letovanje na Maldivima.
Popularni glumac je prošle nedelje sa svojom devojkom Ivanom Malić otputovao na ovo ostrvo u Indijskom okeanu, gde su odseli u jednom od najskupljih rizorta.
"Poslednjih meseci Miloš ne štedi kada su putovanja na daleke destinacije u pitanju, pa su on i Ivana, posle Balija, gde su bili početkom avgusta, sada otputovali na Maldive. Biković je izabrao jedan od najluksuznijih delova ovog raja na zemlji. Oni su odseli na maldivskom mini-ostrvu Milaidhu, na kojem se nalaze izuzetno luksuzne kućice. Za devet noćenja, koliko će njih dvoje boraviti tamo, glumac je morao da iskešira 11.700 evra", rekao je Informeru izvor blizak ovom paru i dodaje da je veliki novac morao da potroši i na avionske karte:"Povratna karta od Beograda do Maldiva je oko 650 evra, što znači da ga je putovanje dodatno koštalo još 1.300 evra za dve avionske karte". Isti izvor dodaje da je par "dobro prošao", jer su, u zavisnosti od doba godine, cene u ovom rizortu mnogo više.
"Da su otišli u jeku sezone, tokom jula ili avgusta, devet noći bi ih koštalo oko 21.000 evra, što znači da bi ih samo noćenje za dvoje u ovim vilama koštalo oko 2.300 evra. Njihov smeštaj se nalazi u prirodnom rezervatu koji je pod zaštitom Uneska. Ostrvce ima sopstveni koralni greben i odlična je lokacija za ronjenje. Svaka vila sadrži privatni slatkovodni bazen na terasi i pogled na okean, a do rizorta je moguće doći jedino hidroavionom od glavnog grada, Malea".