Vesti
Žuta štampa
Marić odgovorio na brutalne prozivke Jovane Jeremić: "Učitelj sam novinarstva, a ne lepog ponašanja"
22.09.2022. 20:00
Izvor: Telegraf
Marić odgovorio na brutalne prozivke Jovane Jeremić: "Učitelj sam novinarstva, a ne lepog ponašanja"
Milomir je otkrio i da li se čuo sa Jovanom nakon njenih izjava, upućenih kako njemu, tako i televiziji Hepi
Vodteljka Jovana Jeremić žestoko je oplela po Milomiru Mariću nakon njegovih indiretnih prozivki tokom jutarnjeg programa, a sada se oglasio i on.
Naime, Jovana je oštro odbrusila nekadašnjem saradniku i uredniku Hepi televizije, Milomiru Mariću sa kojim je sarađivala punu deceniju, istakavši da je ona njegovo remek-delo, ali i najveća kazna.
Posle njenih prozivki, oglasio se i Marić koji joj je poručio da je "učitelj novinarstva, a ne lepog ponašanja".
- Nismo se čuli. Nikad joj ništa loše uradio, samo dobro. Najmanje se od mene očekuje da je ismevam - poručio je Marić kratko za 24sedam.
- Mene ne zanima Jovana! Ja sam učitelj novinarstva, a ne lepog ponašanja, to se uči kod kuće.
Podsetimo, Jovana se nakon Marićevih indirektnih prozivki oglasila za naš portala i rekla sledeće:
- Ja sam kolegama poslala gošću, koja je prvo kod mene gostovala i pričala o silovanju u konjičkom sportu, a kada je ona spomenula moje ime, Marić je počeo pod****vački da nastupa! Na to se nadovezala njegova saradnica, "Alisa u zemlji čuda", i ja to neću da dozvolim! Da moje dobro bude uzvraćeno ružnim i nekorektnim ponašanjem. Ponašanjem koje pokazuje zavist i ljubomoru prema mom uspehu, a moj postupak govori o mojoj širini, pre svega uredničkoj, jer sam im ustupila gosta nakon moje emisije. Ja volim prema takvima da ispadnem dobar čovek, čisto da se zna u čemu je razlika - rekla je Jovana Jeremić.