Vesti
Žuta štampa
Šerifovićeva smršala 5 kila i progovorila o skandalu nasred ulice - "Ne mogu da kažem da se kajem zbog snimka incidenta"
26.09.2022. 20:00
Izvor: Mondo
Šerifovićeva smršala 5 kila i progovorila o skandalu nasred ulice - "Ne mogu da kažem da se kajem zbog snimka incidenta"
Marija Šerifović prvi put pred kamerama progovorila je o incidentu s kolima koji se odigrao u centru Beograda.
Pevačica Marija Šerifović došla je na snimanje nove sezone serijala Zvezde Granda i otkrila šta je novo u njenom životu. Marija je odmah prounala da je smršala pet kilograma, pa otkrila da joj je žao što se nedavno našla u centru skandala zbog svog ponašanja u centru Beograda.
"Očekivanja su da imamo što boljih kandidata za početak. To je nešto što je za takmičenje jako važno. Nadam se da ću ove godine imati manje kandidata od Dragana Stojkovića Bosanca. Drago mi je što je prošle godine pobedila Viki Miljković. Potencijalno sam se nadala njenoj i pobedi Đorđa Davida. Aktuelnom pobedniku želim uspešno dalje građenje karijere", rekla je Marija, pa dodala:
"Trenutno sam izgubila pet kilograma. Potrebno mi je još toliko da oslabim, a možda i nekih sedam. Da mogu ispočetka da jedem. Normalno jedem, ali da mi nedostaje i da mi je jako teško, jeste. Vreme je da svoj organizam stavim u punu funkciju, i da se spremim za novi album, turneje i poslove".
Marija je zatim progovorila i o snimcima koji su preplavili mreže, a na kojima se vidi kako se pevačica dere na ulici u Beogradu, ispred automobila koji je zaustavljen nasred puta.
"Ne mogu da kažem da se kajem što je snimak gde sam napravila incident isplivao u javnost. Svi ste vi ovde ljudi od krvi i mesa, imate ograne, dušu i emociju. Nije primereno, ali nikada ne bih menjala svoj najiskreniji potez za sve ono što je neiskreno, falš i fejk. Izvinjavam se mojim prijateljima, automobilu, ljudima koje sam probudila", rekla je Marija Šerifović, a šta je još poručila pogledajte u snimku ispod.