Vesti
Žuta štampa
"Ne mogu, ovo je poslednje zbogom" Baka Prase najavio potpuno povlačenje
28.09.2022. 20:00
Izvor: Blic
"Ne mogu, ovo je poslednje zbogom" Baka Prase najavio potpuno povlačenje
Jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji pod pseudonimom Baka Prase, ponovo se oglasio nakon što mu je ugašen Jutjub nalog koji je brojao preko dva miliona pratilaca.
Naime, Bogdan je obelodanio da nema nameru, kako su ga savetovali mnogi, da otvori novi kanal i verovatno za veoma kratko vreme vrati publiku koja ga je redovno pratila.- Dosta vas mi govori da napravim novi kanal, ne mogu. Želim da se borim za ovaj. Šest godina rada, truda i uspomena. Ovo je možda poslednje zbogom - poručio je kratko Ilić putem Instagram naloga.Podsetimo, prema podacima sa sajta socialblade.com i statistici, kanal "Baka Prase" je na Jutjubu bio treći najbolje rangiran u našoj zemlji. Procenjuje se da je mesečno mogao da zarađuje mnogo novca, a u zavisnosti od sadržaja i broja objava, kao i monetizacije, zarada na mesečnom nivou kretala se između 4.700 evra i 74.500 evra.
Jutjuber se nakon gašenja kanala najpre "oprostio" od njega kratkom porukom, a zatim je otkrio zbog čega su mu ugasili kanal.- Udarena su mi tri strajka. Kanal mi je ugašen. Dobio sam strajkove na klipovima gde sam gostovao na Pinku pre četiri, pet godina - objasnio je on.