Vesti
Žuta štampa
"Malo je i bilo nula" Kija se oglasila posle Zoričinih prozivki - priznala i da li je bila na ivici suza zbog Slobe
04.10.2022. 20:00
Izvor: Blic
"Malo je i bilo nula" Kija se oglasila posle Zoričinih prozivki - priznala i da li je bila na ivici suza zbog Slobe
Zorica Marković, ovonedeljni vođa, bila je pogođena time što joj Kija nije dala više poena na "Zadrugoviziji", pa ju je prokomentarisala dok je davala budžet, a malo potom se Kockareva oglasila.
- Ja nemam snage da se borim sa Đoganijevima. Ja sam uvek govorila da je dobra, ali glupa. Niko ne može da opere Lunu za ono što je uradila, ali ja sada sve drugačije vidim. Kija je plakala, bila je loše, a ja sam bila za nju, a bod mi nije dala na "Zadrugoviziji". Ona je tako ladno prešla ovde, Luna ljudina je u odnosu na nju - rekla je Zorica Marković.
- Nisam pratila. Došla sam tamo kao ziri i ostavila sve to čim sa skinula mikrofon sa sebe. Zadrugovizija je zabava. Ja sam bila žiri u ozbiljnim takmičenjima, a ovo je trivijalno. Ali, uvek me blate ljudi kojima ne dam nijedan bod. Ne ljutim se. Iskreno, malo je i bilo nula - poručila je Kockareva za "Pink".
Inače, na "Zadrugoviziji" je došlo do još jedne zanimljive situacije. Tijana Jovović i Aleksandar Kerić su otpevali pesmu "Lažov notorni", koju su svojevremeno na velikoj sceni "Zadrugovizije" izveli Kija i Sloba Radanović. Svi su pratili reakaciju pobednice "Zadruge 1" i mnogima se učinilo da je zamalo zaplakala dok ih je gledala. Kockareva se osvrnula i na ovo.
- Ne, nisam imala suze u očima kao što je pisano, da vas odmah sad demantujem. Bila sam umorna i gladna, bilo je pola 6 ujutro - završava Kija izlaganje.