Vesti
Sport
Poziv navijačima Zvezde posle Fradija: "Previše praznih stolica, svi na Spartak!"
07.10.2022. 20:00
Izvor: sportske.net
Poziv navijačima Zvezde posle Fradija: "Previše praznih stolica, svi na Spartak!"
Fudbalere Crvene zvezde u nedelju očekuje ispit u domaćem prvenstvu posle ubedljive pobede protiv Ferencvaroša (4:1) u Ligi Evrope.
Kako bi nastavili pozitivan niz i dobru energiju, izabranici Miloša Milojević imaju imperativ pobede i protiv Subotičana u okviru Super lige Srbije. Bila bi to, u perspektivi, idealna uvertira pred put u Budimpeštu.
Najvatrenije pristalice crveno-belih oglasile su se tim povodom ističući da je bilo vidno mnogo praznih stolica u duelu sa mađarskim predstavnikom, ali da se nadaju da će protiv Spartaka to biti nadoknađeno.
"Delije, u nedelju naš klub igra sa Spartakom u 15.30. Ovo je prilika da preokrenemo stvari u našu korist. Svi su videli kako izgleda to kada se Crvena zvezda naljuti, onda kada svi sumnjaju u nju. Red je da prepoznamo trenutak i nastavimo tamo gde smo stali s ovom Zvezdom! Mnogo je praznih stolica bilo na utakmici sa Ferencvarošem, previše za takav meč, ali sad imamo priliku da to ispravimo protiv Spartaka, nastavimo trku za Ligu šampiona i ohrabrimo naše igrače pred odlazak u Budimpeštu, gde je po svemu sudeči sve moguće. Zato, nedelja u 15.30, vidimo se na našem stadionu", poručuju navijači.