Vesti
Žuta štampa
Tražila je da joj vraćam kredit od milion evra! Popović šokirao pričom o Severini - "Ucena i alimentacija od 10.000€"
09.10.2022. 20:00
Izvor: Mondo
Tražila je da joj vraćam kredit od milion evra! Popović šokirao pričom o Severini - "Ucena i alimentacija od 10.000€"
Bivši partner Severine Vučković gostovao u Jutarnjem programu gde je otkrio detalje veze sa pevačicom.
Biznismen Milan Popović, nekadašnji partner Severine Vučković koji ima starateljstvo nad njihovim sinom Aleksandrom, gostovao je u Jutarnjem programu Pink televizije, gde je ispričao detalje veze sa hrvatskom pevačicom i otkrio kada je rešio da raskine vezu s njom.
"Rešio sam da se razvedem od Severine posle šest meseci, i kada sam rešio da se rastanemo, baš tada je rekla da je u drugom stanju. Odlučio sam da moram da ostanem s njom jer nisam hteo da prekine trudnoću, protiv toga sam, ali sam za sebe u glavi odredio da moramo da budemo partneri u roditeljstvu, ali bilo koja druga emotivna veza, bar s moje strane nije mogla da bude", pričao je Popović.
"Dok je Severina bila u drugom stanju, mi smo se viđali, družili, finansirao trudoću, jer je od mene traženo da kompenzujem sve troškove koje je ona imala jer ona nije mogla da radi dok je bila u drugom stanju.
"Kada se dete rodilo, ja sam sve finansirao dok je održavala trudnoću u Splitu, bio sam uvek prisutan i na porođaju, želeo sam to dete i hteo sam da budem partner u roditeljstvu. Neko vreme je funkcionisalo dok nisu krenule ucene, ukoliko ne budem u intimnoj vezi sa njom da će mi braniti da uzimam dete. Da je za mene pametije da se odreknem deteta i da ću ga tako više viđati", rekao je Popović i dodao:
"Severina je tražila da joj vraćam kredit od milion evra i da joj dajem alimentaciju od 10.000 evra. Sve sam želeo da uradim da bih viđao dete. Moja je želja bila da dete odrasta uz majku, a ne neke treće osobe koje su se brinule o njemu. Poenta nije bila u novcu, nego da se ona tri meseca posveti detetu, da ne razmišlja o novcu. Mogla je da radi iz hobija zbog toga sam dao toliku alimentaciju".
Milan Popović je nastavio o problemima sa Severinom, ali i nedavnom pomirenju s njenim bivšim mužem Igorom Kojićem.
"S moje strane nije bilo uslova i i dalje sam fleksibilan. Moja želja je bila da dete odrasta uz majku. Kad je rodila, jedva je čekala da se vrati na scenu. I to je i sada najbitnije. Ja sam predložio da ukoliko želi da radi, mali će biti kod mene kad radi. Ako neće, opet bi imala para da živi. Ona je rekla da neće da prihvati ništa, da samo želi da se odreknem deteta. To je moj prvi sin, ja sam Balkanac. To je prvo dete. Ona je prestala da mi dozvoljava da viđam dete. Tu se donosi prva presuda. Ta prva tužba je bila tužba za utvrđivanje postojanja vanbračne zajednice da bi mogla da se podeli imovina.
Popović se osvrnuo i na Igora Kojića s kojim je sin Aleksandar živeo dok je Severina bila udata za njega.
"Priča se da sam ja njemu kupio audi A8. Mi smo se potpuno slučajno sreli na Hvaru. Ja nemam informacije o tome šta se dešavalo izmešu njih. Jelsa je malo mesto, bili smo na plaži jedan pored drugog. Bukvalno smo sedeli rame uz rame. On mi je rekao: 'Igore, oprosti...'. Dok su bili Sevrina i igor zajedno, on je najviše vremena provodio sa detetom. Severina se bavila svojim poslom... Hvala mu za to". Igor mu je navnodno rekao i da Severinini advokati rade "satima da mu zagorčaju život".
"Ja sam delimično dobio starateljstvo, dobio sam da dete živi sa mnom. Poenta je bila da ga ona 46 dana nije vodila u školu, i to bez opravdanja. Ekipa ju je napustila, tada je spremala turneja. Njoj su posao i turneja važniji od bilo čega u životu. Ja sam bukvalista, ako majka dete vodi na pripreme za koncert, a ne u školu, znači da joj život nije organizovan. Ja sam uvek bio za dogovor, mogla je mene da zove. Igor je isto pritiskao da se dogovori sa mnom", rekao je Milan i dodao:
"Dete je u strahu od majke. Ne sme sa mnom da priča pred majkom, ako ona uđe u sobu, on spusti slušalicu. Juče smo imali situaciju. Moj fokus je dete, mene ne zanima Sevrina, njen biznis i lični život. Zanima me njena ekipa koja mi zagorčava život".