Vesti
Žuta štampa
Ovo do nje niko nije očekivao: Ana Sević obelodanila u kakvim je odnosima sa Darkom Lazićem, spomenula i njegovu devojku
12.10.2022. 20:00
Izvor: Alo
Ovo do nje niko nije očekivao: Ana Sević obelodanila u kakvim je odnosima sa Darkom Lazićem, spomenula i njegovu devojku
Bivši su se pojavili na venčanju Vanje Mijatović u jednom prestoničkom restoranu.
Pevačica Ana Sević sa mužem Danijelom Nedeljkovićem došla je na proslavu pred venčanje koleginice Vanje Mijatović i samo prošla pored bivšeg muža Darka Lazića koji je davao intervju sa novom devojkom Katarinom.
Sevićeva je prvo mladencima poželela sreću, a onda progovorila o bivšem mužu.
- Poželeću im ljubav, slogu i sve najlepše, ono što bih svima poželela. Recepta nema za dobar brak, ništa više od ovog što sam rekla. Poštovanje pre svega i da ljudi idu u istom pravcu, ako se malo mimoilaze, od toga nema ništa - kaže Ana, a na pitanje da li je srela Darka dala je iskren odgovor.
- Nisam ga ni videla, samo smo proleteli. Darko i ja smo u dobrim odnosima, nikada nije bilo mesta za bilo kakve naslove. Nesuglasice su postojale, ali nevezane za naš odnos, nego za druge stvari. Darka ne kritikujem, niti me interesuje šta radi. Nemam razloga da razmišljam o tome da li je nestao, svako ko zna Darka, zna da li je to za njega normalno. Juče sam upoznala Katarinu, sve je normalno - kazala je Sevićeva.