Vesti
Žuta štampa
"Toma nije voleo Silvanu, već njenu sestru" Šok tvrdnje o legendarnom pevaču: On zna sve tajne sa estrade, a ovo je mnoge iznenadilo
13.10.2022. 20:00
Izvor: Blic
"Toma nije voleo Silvanu, već njenu sestru" Šok tvrdnje o legendarnom pevaču: On zna sve tajne sa estrade, a ovo je mnoge iznenadilo
Fotograf Zoran Kuzmanović Munja poslednjih pedeset godina je na estradi. Radio je sa najvećim zvezdama, a kako kaže, nama te tajne koju on ne zna na našem estradnom nebu.
Tako je otkrio i da pokojni Toma Zdravković navodno nije u stvari bio zaljubljen u koleginicu Silvanu Armenulić, već u njenu sestru, koja je poginula u saobraćajnoj nesreći zajedno sa pevačicom.
- Mogao bih o Tomi da pričam do sutra. Uradio sam za njega nekoliko poslednjih omota albuma. Odlazio sam na njegove poslednje svirke u kafani "Kum" kod Vuka. Svako veče do fajronta. Poslednji intervju s njim na VMA je uradila Zorica Konić, ali ja nisam mogao da odem da ga fotografišem. Lepo je što danas imamo film o Tomi. Međutim, on nikada nije bio zaljubljen u Silvanu, već u njenu sestru Mirjanu. Tadašnja redakcija Ježa bila je prekoputa njenog stana u Nušićevoj ulici, a u blizini je bila čuvena kafana u kojoj se estrada okupljala... Toma je bio mnogo zaljubljen, mnogo ju je voleo, ali je u međuvremenu uleteo jedan sportista, prvak u boksu, koji je i dan-danas živ i koji može da potvrdi ovu priču. Mirjana se zaljubila, ostala je u drugom stanju i ubrzo i nastradala, ispričao je Munja pre izvesnog vremena.