Vesti
Žuta štampa
Prišao sam mu i tražio da mi da ruku: Sloba Radanović nakon drame na mostu ispričao šta se dogodilo - "Prepoznao me..."
18.10.2022. 20:00
Izvor: mondo.rs
Prišao sam mu i tražio da mi da ruku: Sloba Radanović nakon drame na mostu ispričao šta se dogodilo - "Prepoznao me..."
Sloba Radanović je spasao život čoveku koji je nameravao da izvrši samoubistvo, a evo šta se tačno dogodilo na Pančevačkom mostu.
Slobodan Radanović je danas u Beogradu ispao veliki heroj, kada je sprečio čoveka da izvrši samoubistvo skokom s Pančevačkog mosta. Pevač se tada kretao u smeru ka Pančevu i odmah reagovao, a posle drame je ispričao šta se tačno dogodilo, nakon što se prethodno oglasila i njegova trudna supruga Jelena.
"Mislim da od ovoga svega ne treba praviti senzaciju i potencirati herojstvo. Poenta ove priče je tuđa nesreća i pitanje zbog čega je čovek želeo da oduzme sebi život. Ja sam se zatekao u tom momentu na Pančevačkom mostu i postupio sam logično. Najteže je prići čoveku... Pričao sam sa njim i tražio sam da mi da ruku dok razgovaramo. Pitao sam ga šta je razlog za takav čin... Govorio mu da ništa nije vredno toga. U jednom trenutku sam ga uhvatio za ruku. Bio je priseban čovek, razuman", ispričao je Sloba Radanović."Prepoznao me je i rekao mi da sednem u auto i da idem svojim putem. Skupilo se tu još ljudi koji su pomogli. Kada sam prepoznao da je pravi trenutak, povukao sam ga preko mosta, dva-tri momka su mi tu pomogla i hvala Bogu, sve se završilo kako treba. Svako bi trebalo da postupi isto, nadam se da će čovek pronaći svoj mir i da se ovo neće ponoviti. Ne smemo okretati glavu na tuđu nesreću", poručio je Radanović, kojem ovo nije prvi put da je pokazao veliku humanost i sprečio nesreću.
Pevač će se uskoro ostvariti u ulozi oca, budući da je njegova supruga Jelena u četvrtom mesecu trudnoće.