Vesti
Žuta štampa
Marija Bulat nakon drame kroz suze: "Bojim se da mi Marko ne uzme decu!" Otkriveno i šta sve poseduje pevačeva žena
21.10.2022. 20:00
Izvor: Blic
Marija Bulat nakon drame kroz suze: "Bojim se da mi Marko ne uzme decu!" Otkriveno i šta sve poseduje pevačeva žena
Marija Bulat, supruga Marka Bulata juče je fizički nasrnula na pevača, zbog čega je on završio u Urgentnom centru. Njoj je izrečena mera zabrane prilaska suprugu, a pre samo sat vremena Marko se iselio iz porodičnog doma.
Marija Bulat je jedno vreme bila deo rijalitija "Zadruga", a kako je tada rekao Marko njena želja je da postane novinarka i zbog toga se uselila u Belu kuću. Takođe, još jedan od razloga bila je Marijina anksioznost, za koju su verovali da će je izlečiti u društvu 50 cimera.
Marija je inače vlasnica salona lepote, a nasledila je i benzinsku pumpu koju izdaje za 5.000 evra mesečno.
- Pored toga je radila i u upravi policije. Međutim, to je ne ispunjava. Želi da bude novinar, da ima tu privilegiju da radi to što voli i da bude plaćena za to, a u rijalitiju vidi šansu za ostvarenje svojih snova - rekao je Marko svojevremeno.
Marija se oglasila danas za Blic i rekla da je trenutno u bolnici i da joj ne pada na pamet da se ona seli iz stana. Ako neko bude trebalo to da uradi, to će biti Marko. Njeni navodi su se ispostavili kao tačni, budući da su Bulata ispred stana sačekale spakovane stvari.
Ona je dodala da su je najviše pogodile pevačeve reči, a posebno uvreda da je "duševni bolesnik" te da strahuje da Bulat može da joj oduzme decu.
- I da sam duševnih bolesnik, majka sam njegove dece. I sve je moguće, pa čak i da mi odvede decu, sad su deca sa mnom. Kada se psihički oporavim obleodaniću s kim sam bila i kakav je to čovek. Razapeli su me zbog njega, ovo što on meni radi je katastrofa - rekla je Marija kroz suze za Telegraf.
Marija se već dva puta se našla u središtu afere sa kokainom
Pre tri i po godine, tačnije u avgutu 2017, Marka Bulata i njegovu suprugu privela je policija u Crnoj Gori zbog posedovanja narkotika.
Pripadnici barske policije su tokom racije u baru na plaži "Tropski raj" u tašni Marije Bulat pronašli kokain i marihuanu. Bulatova supruga je tokom ispitivanja tvrdila da je droga njena i da je ona konzumira. Protiv nje je podneta prekršajna prijava jer je reč o manjoj količini narkotika.
Godinu dana ranije, popularni pevač i njegova supruga našli su se u centru skandala zbog dva grama kokaina. U velikoj akciji beogradske policije "Cunami", uperene protiv narko-dilera, privedena je Marija Bulat (tada Nikolić). Ona je kasnije sklopila dogovor sa Višim tužilaštvom u Beogradu. Priznala je, navodno, u zamenu za uslovnu zatvorsku kaznu, da je od dilera kupila dva grama kokaina.
Marija, devojačkog prezimena Nikolić udala se za našeg pevača u maju 2015. godine. Tada je Bulat izjavio da je znao da je ona prava žena za njega.
Marija ima i ćerku iz prvog braka Sofiju koja je u sjajnim odnosima sa Markom. A Marija i pevač imaju zajedno još dvoje dece, sina Savu i ćerku Doroteu.