Vesti
Žuta štampa
Zorica Brunclik ovo nikad neće oprostiti Vesni Zmijanac!
24.10.2022. 20:00
Izvor: Svet Plus
Zorica Brunclik ovo nikad neće oprostiti Vesni Zmijanac!
Pevačica Zorica Brunclik ovo nikad neće oprostiti koleginici Vesni Zmijanac! Vesnu sam upoznala kao pevačicu koja je radila na vašarima i Ibarskoj magistrali, počinje Zorica.
Vesna Zmijanac i Zorica Brunclik navodno nisu razgovarale tri decenije i to zbog Miroljuba Aranđelovića Kemiša, koji je Vesnin bivši muž, a sadašnji Zorice Brunclik. U medijima se pisalo kako je Zorica otela Vesni muža, što je poznati harmonikaš kasnije demantovao.
Ovu temu Zorica Brunclik je jednom prilikom komentarisala:
- Moja porodica i ja mnogo smo plakali kada je ona na mojoj grbači napravila startnu poziciju da uđe u svet poznatih. Znate, Vesnu sam upoznala kao pevačicu koja je radila na vašarima i Ibarskoj magistrali. Tada je imala svega dve pesme, “Vetar duva oko kuće” i “Ori, Mile, al' duboko”. Onda je upoznala Kemiša, za koga se udala, a ja sam joj čak bila na svadbi i donela poklon – objasnila je Zorica, a prenosi "Hello".
Dok su njih dvoje bili u braku, Kemiš joj je dao prelepu pesmu “Nevera moja”, a onda su se razveli, pa je neko pametan ko joj je tada bio šef marketinga, jer Vesna to nije mogla da smisli, rekao da bi upravo ta numera mogla da nastane zahvaljujući njihovom razvodu. S tim u vezi, ona je za jedne čitane novine dala izjavu sa velikim naslovom “Drugarica mi je otela muža” i mojoj porodici napravila pakao. Sva moja deca imala su problem, a ja sam konstantno bila frustrirana zbog nje i njenih veza sa moćnim ljudima koji su joj krojili karijeru. Zbog nje su me svi gledali kao babarogu i kao ženu koja je sve samo ne omiljena – ispričala je folk pevačica Zorica Brunclik jednom prilikom, prenosi "Hello".