Vesti
Žuta štampa
"Miljani je Zola izgleda sve": Marija Kulić besni zbog ponašanja ćerke u Zadruzi: "Svi znamo da je ona labilna, a on se samo igra sa njom"
30.10.2022. 20:00
Izvor: Blic
"Miljani je Zola izgleda sve": Marija Kulić besni zbog ponašanja ćerke u Zadruzi: "Svi znamo da je ona labilna, a on se samo igra sa njom"
Nakon ulaska Nenada Macanovića Bebice u "Zadrugu 6" i naprasnog pomirenja sa Miljanom Kulić, oglasila se Marija Kulić.
Ona je prokomentarisala odnos svoje ćerke sa Lazarom Čolićem Zolom i situacije koje su se dešavale tokom proteklog perioda.- Bez obzira šta je Nenad rekao njoj sinoć, a 99% je istina, rekao je da je neki Zolin fan rekao da se Zola igra sa Miljanom. Svi znamo da se Zola igra sa njom. On nije želeo da glavna priča bude između Miljane i Ivana. On želi da bude glavna tema. Miljana ima emocije prema njemu, ali on se sa njom samo igra. Prvo što niko nije mogao da je zadrži da uđe, i pored toga što je bolesna. Počinjem da razmišljam da nije ušla zbog novca i rijalitija, već da je ušla zbog Zola. Ona zna da on neće biti sa njom kada se sve završi. Njega interesuje etno selo, k**ve i sve što ide uz to. Stresovi njoj nisu potrebni, a ona ima stresove, vidim da ona pati. Vidim da se povukla u sebe. Njoj je Zola izgleda sve - rekla je Marija Kulić
Bebica se pokazao kao osoba koja je brinula o Željku i Miljani, praštao joj je mnogo toga, a kako Miljanina mama tvrdi, rekla mu je pred ulazak da ne pravi budalu od sebe.
- Rekla sam mu da ovog puta bar odglumi da je ljut i da drži do sebe. Kazala sam mu da kaže neke stvari, da se Zola igra sa njom, jer kad neko ima emocije prema nekom, on je zaslepljen. Miljana jeste njemu zahvalna, ona je zbog toga sa njim. Za Miljanu je idealno rešenje da ostane sa Nenadom. Treba da zaboravi Zolu i da joj na umu bude šta je preživljavala sa njim. Diskvalifkovao ju je, ona je toga svesna, svega što je radio sa Markom Osmakčićem. Ona je htela da otvori nešto svoje, ali je razmislila da ne radi sada to. Ko misli da Zola voli Miljanu, to je najveći debil na svetu! Ko to kaže, taj mrzi Miljanu. Ne može da bude sa nekim, koga ona voli, a on nju ne. On nju želi da diskvalifikuje, da ostane bez dinara. Ne bih imala ništa protiv te veze, da sam ikada videla da ima emocije prema njoj, ja sam samo sa njegove strane videla igru, a sa njene emocije. Svi znamo da je Miljana labilna.
Kako dalje navodi, smatra da Miljana ni ovoga puta neće moći da odoli Zoli.- Ona je pokazala da kada je u istom prostoru sa Zolom, ne može da se odupre emocijama. Kada si negde, gde te svi gledaju, treba da ćutiš i da prikriješ emocije. Miljana je previše iskrena, ima dobru dušu, ne može da odglumi nešto što oseća u dubini svoje duše. Ona se četiri godine spaja sa Zolom. On je nju pozvao, dok je bila u bolnici, kako bi svima dokazao da je to uradio, zato je snimao razgovor sa njom. On se pita da li je njega Miljana zaboravila pored Nenada, jeste! Miljana njega nije pominjala dok je bila sa Nenadom napolju, sve vreme su bili sa Željkom. Ne treba niko ništa da joj kaže, samo da pusti klipove i da vidi šta joj je Zola radio, koliko god da ga voli, treba da uvidi neke stvari. Ne treba da veruje ni meni ni Bebibci, ni narodu, nego sebi, da vidi šta joj je on radio. Ona treba da dovede nekog u kuću, kao što je Nenad, koji će da bude uzor detetu koje ima. Nenad je prava osoba koja je za Željka. Ona će napuniti trideset godina dogodine. Miljana je takva, treba da je odvedeš kod doktora. Zola ne zna šta je konjuktivitis, Zola se pitao da li će da umre od toga Željko. Nenad je dečko koji je upućen u sve. Ništa mi nije čudno, Miljana ima emocije prema Zoli, sve je moguće.
Preko kakvih je stvari njemu prelazila, uvrede majke i sestara, ne bi me čudilo da mu se opet vrati. Ja samo ne znam zašto ima potrebu da se ponižava. Ona trči za nekim ko je neće, kad se rijaliti završi, nije mu ni na mapi. Ne znam kako ne razmišlja kako se mi osećamo, kada gledamo tako nešto. Ja sam isto bolesna, otac bolestan, a ona dopušta sebi takve stvari. Ona misli samo na sebe, kada bi svako tako mislio, šta bi se desilo sa celim svetom? Eto, to je moje mišljenje o svemu - zaključuje Marija.