Vesti
Žuta štampa
"Zola je pokušao da ubije Miljanu" Marija Kulić iznela šok tvrdnje: "Zaključavali su je u podrumu, stavljali joj lekove u hranu"
31.10.2022. 20:00
Izvor: Blic
"Zola je pokušao da ubije Miljanu" Marija Kulić iznela šok tvrdnje: "Zaključavali su je u podrumu, stavljali joj lekove u hranu"
Majka Miljane Kulić, Marija Kulić, iznela je stravične tvrdnje, da je njenu ćerku bivši dečko Lazar Čolić Zola pokušao da ubije kad je bila kod njega u Denverti.
Naime, u emisiji je kao Zolina podrška došao je njegov prijatelj Ivica, koji je izneo niz nepoznatih detalja o odnosu Zole i Miljane Kulić, a onda se u jednom trenutku uključila u program i Marija Kulić koja je šokirala naciju.- Ne mogu da ga smislim, ne želim ni da se pogledaju, a ne da porazgovaraju - rekla je Marija Kulić.- Da li ti kriviš Zolu iako je ona tu priču inicirala? - pitala je Dušica.
- Nek ide kod njega u Derventu onda kad se završi rijaliti. Nek Ivica dođe po nju, pa nek je vode - rekla je Marija.
- Ako joj je tamo lepo gde će da je kljkukaju lekovima, da je zaključavaju po podrumima i da je maltretiraju, neka ide, ako je to njena sreća odma. Dete, zlato moje, srećan ti put i sve najlepše - rekla je Marija.- Rekao sam šta sam imao i prošli put, to se nije dešavalo. Oni jedno vreme budu normalni, maltene se ponašaju kao u Zadruzi, malo normalni, malo osciliraju. Oni su najčešće pričali u mom podrumu na krevetu da mi ne bismo čuli, pa se onda tamo potuku. Miljana onda dođe gore na sprat, uzme da razbija televizor - rekao je Ivica.
- Ja bih celu kuću polomila da me neko zaključa. Još je zaključao jer je ponela novac da vrati Caru, a on je zaključao da mu ne bi vratila. Ivicina žena joj je stavljala lekove u kafu i hranu, to mi je Milica rekla. Nisu normalni ljudi. Bensedine su joj stavljali. To je pokušaj ubistva, ološi jedni - rekla je Marija.
- Ona je i moj auto pokušala da prisvoji čak. Sećate li se kad su bili na ostrvu u prošloj emisiji njih dvoje, nek vrati da vidi. Pominje ona sve što je uradila u kući. On je pitao kako je mogla da kaže da je punila nekome frižider ako nas je uvek čekao pun, i Miljana je tad to potvrdila. Ona je sama rekla da je pogrešila sve što je sad iznela Marija Kulić - rekao je Ivica.- Ako je luda da mi priča i plače i ide u policiju da prijavi, onda ne znam šta da kažem. Što te je onda prijavila? Zašto je išla u stanicu ako laže i sve vreme me je odatle zvala. Manite se vi Miljane više, on je pokušao sa njom da pravi pruiču jer ima momka - rekla je Marija.- Ja gledam rijaliti i mogu da pričam sve, a ne kao ti napamet - rekao je Ivica.
- Što je prijavila ako je lagala? - pitala je Marija, a Dušica Jakovljević, kao i čitava nacija koja je gledala sinoć rijaliti, ostala je u šoku.
Zvali smo Mariju, koja je trenutno kod doktora, i potvrdila je da je sve što je rekla u emisiji tačno.
"Nema šta da kažem o toj temi, sve sam već rekla i nemam šta da dodam", bila je jasna Kulićava.