Vesti
Žuta štampa
Čola se venčao na livadi! Otkriveni nepoznati detalji svadbe - Šokirali su se kada su ih videli, a onda je ona napadnuta
10.11.2022. 20:00
Izvor: Mondo
Čola se venčao na livadi! Otkriveni nepoznati detalji svadbe - Šokirali su se kada su ih videli, a onda je ona napadnuta
Pevač Zdravko Čolić godinama je u srećnom braku sa Aleksandrom sa kojom je dobio dve ćerke Unu i Laru, a njihovo venčanje krije zanimljive detalje koji nisu bili za javnost.
Jedna od najvećih zvezdi na Balkanu, Zdravko Čolić u mlađim danima ponosno je nosio titulu najpoželjnijeg muškarca na sceni. Kako je jednom ispričao na nastupima su mu bacali i grudnjace, a svoju sreću je pronašao pored supruge Aleksandre s kojom je u srećnom braku preko dvadeset godina. Zajedno su dobili dve ćerke Unu i Laru, ali venčanje Zdravka Čolića ostalo je nepoznanica, sve donedavno.
Pevač se u jednom intervjuu prisetio tog velikog dana, a dok fotografije sa tajne ceremonije nisu dostupne, Zdravkovo sećanje na njegov svadbeni dan živo je kao i tokom tih trenutaka pa je opisao stupanje u brak sa Aleksandrom.
"Nas dvoje smo se venčali potpuno spontano na Prvi maj. Svi su mislili da je skrivena kamera jer smo pošli na uranak. Dugo smo bili u vezi pa je to bilo dža ili bu. Da bi veza ili brak trajali, moraju da postoje poštovanje i prijateljstvo", prisetio se legendarni pevač u jednom intervjuu za "Story" i dodao da je venčanje bio jedan od najlepših dana u njegovom životu.
"Svaki muškarac voli da neko brine o njemu. Mislim da je to bilo presudno. Upoznali smo se davnih dana u Makarskoj. Aleksandra je studirala u Beogradu pa smo nastavili da se viđamo, a s vremenom smo počeli vezu. Osvojila me je svojom jednostavnošću i privrženošću. Posvetila mi se, misli o meni, brine moje brige", izjavio je Zdravko jednom prilikom.
Zdravko Čolić oduvek se trudio da svoj privatni život drži daleko od očiju javnosti, a nerado se seća situacije kada je na jednom nastupu njegova supruga Aleksandra napadnuta nožem, zbog čega se ona ne pojavljuje u javnosti - "Mnogo toga sam prošao i doživeo u životu. Jednom je moju suprugu nožem napala neka obožavateljka i posekla je po licu. Sandra se izmakla, ali ju je ova malo zakačila, srećom bez većih posledica. To je bilo davno, ali se i dan-danas sećam toga. Moja žena drugih većih neprijatnosti nije imala, jer se ne eksponira, nije taj tip, a i smatram da žena i deca treba da budu daleko od očiju javnosti", rekao je Čola u jednom intervjuu.