Vesti
Žuta štampa
Do juče je bio provokator, sad ga gledam drugačije! Marija Kulić se u suzama obratila Goci Tržan, evo šta traži od nje!
19.11.2022. 20:00
Izvor: Kurir
Do juče je bio provokator, sad ga gledam drugačije! Marija Kulić se u suzama obratila Goci Tržan, evo šta traži od nje!
Marija Kulić priznaje da se sve promenilo nakon što je gledala susret unuka Željka s njegovim ocem Ivanom Marinkovićem.
Miljana Kulić i njena majka Marija su promenile mišljenje o Ivanu Marinkoviću nakon njegovog susreta sa sinom Željkom pred kamerama Zadruge i pružile ruku pomirenja. Marija je u jednom momentu predložila Ivanu da sa devojkom dođe u Niš i da žive svi zajedno, sada je pomenula i njegovu bivšu ženu Gocu Tržan, a Miljana je izjavila da Željkov otac više neće biti NN lice.
"Rasla sam bez oca, moj otac nije živeo sa nama, a dok sam bila mala bila sam ga željna. Mnogo sam osetljiva na tu temu, setim se kada ga doziva. Volela bih da ga nekada uzme Ivan iz vrtića, da vide i druga deca da on ima tatu. Poručujem svima to i napolju, da kada su deca u pitanju nema inata. Mogu da kažem da sam oduševljena onim što se desilo, kao da su svakodnevno zajedno. Emotivno mi je bilo kada ga je pitao da mu kupi farmu i kapiju", ispričala je Marija Kulić.
"Ako bude ovako drago mi je, i drago mi je zbog toga što više ne pije, jer alkohol uzima pod svoje. Ne znam da li je pametno da se svakodnevno druže, posle kada odemo tražiće ga. Ivan nije čovek balavac, on zna šta je dete, sa normalnim čovekom imamo 'posla'. Volela bih da i Goca pomiri ćerku sa Ivanom. Deca nisu kriva koja se rode, ni prvo ni drugo. Treba i brat i sestra da se upoznaju, greota je da se ne znaju. Sad ga gledam drugačije, do juče sam ga videla kao provokatora", priznala je kako se sada oseća."Puno mi je srce, neću da pričam. Presrećna sam, htela sam da kažem da su verovatno i moje ćerke srećne", poručila je Marija Kulić.