Vesti
Žuta štampa
Da li je neka bolest u pitanju? Zdravko Čolić ne liči na sebe, ovakvog ga nikad niste videli
20.11.2022. 20:00
Izvor: Svet&Scandal
Da li je neka bolest u pitanju? Zdravko Čolić ne liči na sebe, ovakvog ga nikad niste videli
Frizura Zdravka Čolića iz mladosti će vas zapanjiti
Fotografija legendarnog pevača Zdravka Čolića iz mladosti kruži društvenim mrežama. I ako su je mnogi videli, verovatno većina nije spazila o kome se zapravo radi. Dok jedni tvrde da se tu već videlo da će biti jedan od najfatalnijih muškaraca, drugi ne mogu da ga prepoznaju i tvrde da mu današnji izgled bolje stoji.J„Bio je prelep! Neponovljiv na estradi“, „Prvi put u životu ga vidim sa kratkom kosom“, Kakvo je to bilo vreme, kad je i Čola služio vojni rok“... su samo neki od komentara.
Frizura Zdravka Čolića iz mladosti mu je divno stajala, to su se njegovi fanovi složili, pa možemo očekivati da će pevač možda uslišiti molbe ženske populacije te opet skratiti kosu.edna od najvećih zvezda na Balkanu prepoznatljiv je po dužoj kosi, imidžu koji je negovao godinama, a sada je osvanula njegova fotografija iz mladosti na kojoj je ošišan na kratko. Zdravko je na ovoj fotografiji pozirao u uniformi koja se sastojala iz sive košulje zakopčane do grla i maslinastozelenog vojničkog odela.

Frizura Zdravka Čolića zapanjila je sve njegove obožavateljke, s obzirom da nisu navikle da pevača viđaju u ovakvom izdanju. Gotovo potpuno ošišan, ali prepoznatljivih očiju i blago osmeha, Čolić je i tokom rane mladosti bio fatalan za ženski rod.