Vesti
Žuta štampa
"Bilo je simpatija, ali specifična je ona, teško se njoj neko dopada" Kuma Marije Šerifović otkriva detalje iz pevačicinog života: "Verovatno je osetila potrebu da ljudima to kaže"
26.11.2022. 20:00
Izvor: Blic
"Bilo je simpatija, ali specifična je ona, teško se njoj neko dopada" Kuma Marije Šerifović otkriva detalje iz pevačicinog života: "Verovatno je osetila potrebu da ljudima to kaže"
Publika je o Mariji Šerfivoić oduvek volela da sazna što više detalja iz privatnog života. Ona je neke stvari otkrivala javno, a neke je baš kao i svi ostali čuvala samo za sebe. Kuma ove popularne pevačice je u emisiji "Metar moga sela" otkrila je detalje koji do sada nisu bili poznati javnosti.
- Ona je već tad nekako bila potpuno sigurna čime će se baviti u životu i već je tada fokus postala muzika i sve vezano za muziku. Te neke simpatije su bile vezane za te neke ljude iz te sfere. Ne bih ta imena da pominjem, setiće se ona... A u srednjoj školi i u muzičkoj... i te ljude sam znala. Nije bilo previše tu tih nekih likova. Specifična je ona, teško se njoj neko dopada - rekla je iskreno Maja Rakić Jevtić kuma Marije Šerifović ekipi emisije "Metar moga sela".
Autentična svoja i hrabra Marija je iz glavnog grada Šumadije uspešno osvojila čitavu Evropu, a svojom iskrenošću i potrebom da javno govori o stvarima koje su i dalje tabu na Balkanu Marija je u očima nacije postala mnogo više od muzičkog izvođača.
- Ona je prosto zvezda u tom poslu, svuda u svetu je tako, ako si na javnoj sceni tvoj život je javan, što ne znači da daje za pravo svakome, ali je ona govorila sama o stvarima o kojima je želela da govori na način na koji je želela da govori. Ne mislim da se nešto mnogo promenilo tu. Ali, verovatno je ona osetila da treba to da kaže jer to duguje ljudima koji je vole, koji vole sve što ima veze sa njom, a i onima koji je ne vole da objasni zašto nešto treba ili ne treba. Ja mislim da je okej što je govorila na tu temu. Verovatno joj je bilo svega dosta u smislu nagađanja, ovih ili onih priča, pritisaka... Ona je takva, ona je neposredna, verovatno joj je samo u toku noći dunulo: "E sutra ću da kažem to i to" - kaže Maja Rakić Jevtić koju je pre deset godina venčala Marija Šerifović.
- Marija i ja se družimo više od trideset godina. Naše porodice su bile povezane, tako smo se i nas dve spojile. Išle smo u istu osnovnu školu i u srednju, ali ono što je zanimljivo je da nikada nismo bile u istom odeljenju, a nikada se nismo ni razdvajale. I odmori i eksurzije i zimovanja i letovanja... Mi smo sada kume zato što je mene i mog muža Mara venčala pre deset godina... već ima toliko - ispričala je kuma i dodala da posle Marijine mame Verice i možda još dvoje ljudi, ona najbolje poznaje pevačicu.
- Marija je drugačija. Svoja je, direktna, možda je nekima, ona bi se naljutila, sto puta smo to ponovili, kada mi kaže: "A zašto mi to kažeš?", samoživa, ali to samo deluje tako. Ona je jedan veliki genijalac u smislu, za šta god da se zainteresuje to nema brige da će biti perfektno odrađeno - rekla je iskreno Maja.