Vesti
Žuta štampa
"Nije uspela da obezbedi sebe" Skandal! Pevačica tražila kotao za grejanje da bi došla u emisiju: "To je cena"
29.11.2022. 20:00
Izvor: Blic
"Nije uspela da obezbedi sebe" Skandal! Pevačica tražila kotao za grejanje da bi došla u emisiju: "To je cena"
Pevačica Nada Topčagić je nedavno, navodno, tražila 2.000 evra kako bi gostovala na jednoj televiziji, a sada je otišla korak dalje i tražila da joj voditelj kupi kotao za grejanje kako bi se pojavila u njegovoj emisiji.
"Šokiran sam i razočaran ponašanjem Nade Topčagić i njenog supruga. Ovo nije prvi put da pevačica ucenjuje menadžment televizije i traži stvari vredne nekoliko hiljada evra kako bi došla u emisiju", rekao je voditelj Uroš Božića sa Hepi televizije i nastavio:
"S druge strane, pomenuta pevačica je uvek bila maksimalno ispoštovana sa naše strane i smatram da je ovo krajnje bezobrazno. Najveće muzičke zvezde naše estrade nikada nisu naplaćivale svoja gostovanja i zašto bismo mi platili Nadi Topčagić. Smatram da je neprihvatljivo ucenjivati medije i zahtevati ovakve stvari. Posebno je sramota za Nadu što posle toliko godina na estradi nije uspela da obezbedi sebe, već od nas potražuje skupocene stvari", rekao je Božić.
Nakon što su mediji objavili da Nada traži pare da se pojavi u medijima, oglasio se njen suprug Zlatko Đorđević i rekao: "Ja sam Nadin muž, nema šta ona da priča sa vama, ja ću vam reći sve što treba. To je cena za gostovanja, nekima gostujemo za džabe, nekima ne".