Vesti
Žuta štampa
"Obrukaj se što više da bi uzela pare" Marija Kulić saznala za intiman odnos Miljane i Bebice, pa jecala u suzama: "Trese se soba, njih 50 je gleda"
01.12.2022. 20:00
Izvor: Blic
"Obrukaj se što više da bi uzela pare" Marija Kulić saznala za intiman odnos Miljane i Bebice, pa jecala u suzama: "Trese se soba, njih 50 je gleda"
Marija Kulić se slomila nakon što je saznala da je Miljana bila intimna s Bebicom pred svima u Zadruzi, pa je ćerki svašta izgovorila dok je grcala u suzama.
Marija Kulić je sinoć u Zadruzi doživela nervni slom i govorila da želi da ide kući, a slomila se nakon što je saznala za intiman odnos njene ćerke Miljane Kulić i Nenada Macanovića Bebice, koji se odigrao pred svima u spavaćoj sobi.- Želim da kažem ljudima da ne glasaju za mene. Bolesna sam žena, ne želim da gledam sve ovo. Da sam kod kuće, kada vidim šta je sve radila noćas, nikada više ne bih gledala ovaj program niti bih se javila novinarima da ne kažem da se odričem nje. Sramota me je što sedim ovde s njima - plakala je Marija.
"Meni se zamera što nisam video dva dana dete, a Miljana pred svima ima odnose. Ovo je katastrofa", nadovezao se Ivan Marinković s kojim Miljana ima sina Željka.- Da li sam ja tebi priredila nekad ovako nešto? Hoću da idem kući, neću više da gledam ovo. Kakav je to s*** da skače cela soba i da je njih 50 gledaju?! Sramota me je, jer sedim ovde. Šta ja treba da pričam o drugima, a ovo je go*no najgore! Najbolje da idem kući, ne želim više sve ovo da gledam. Neću da se potresam više, želim da živim svoj život! Odnose imaju, skače cela soba - kukala je Miljanina majka, dok je Miljana samo ćutala.
- Da li se zapitaš kako će biti meni kada mi se pusti klip? Kako te nije sramota? Se*em ti se u pare koje na ovakav način zarađuješ! Obrukaj se što više da bi uzela pare! Je l' ne znaš ništa drugo da radiš u rijalitiju? Ne znaš ništa drugo da pokažeš?! Niti ću da pričam nešto, niti me nešto zanima, hoću da idem kući. Ja sam bolesna žena, pi*ka li vam materina", besnela je Marija na ćerku.